mytheron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dunemaul serverinde 15k gold karşılığı cata cd key takası yapabiliriz.MTC game de 52tl cata key,15k gold 60tl ye denk gelmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 diger konularda birsey demedim de bu mezarcilik direk. neyse iyi satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Allah razı olsun diğer konularda birşey söylemediğin için. Takas konusundada bakış açını merak ettim nasıl mezarcılık olarak değerlendirdin.Aslında merak etmedim,pekte tınlamadım,evet evet aynen böyle tınlamadım.yapmadığımız şey değil çünkü takas işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tinlamadigin için cevap yazdın sanırım. 52 lirayla 15k goldu denk tutmak cidden süper birşey. Aman lütfen iple bir dahakine, cevap yazmazsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Cata cd key e sahipsen ve kabul ediyorsan 15k goldu takas için hazırız,yok bunlardan hiçbiri yoksa uzatma ve trolleme konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar