Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abi bişeyi çok görmedim. sedece beğendim. yani benimkinden daha iyi bi yöntem[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Özür dilerim o zaman sinirimden yanlış anlamış. Malum forum..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kusura bakma ama babana o dedıklerını gorunce ben babana acıdım ciddi olarak.ne ko$ullarda büyüdün bilmemde en azından $unu biliyorum belki yarın belki 2 ay belki baban öldukten sonra bu dedıklerın aklına gelırse ne kdr acı cekıcegin.anlık sınır olabılır ama bu abartıya kacmı$ bence. sen her zmn iyilik yap,herkesten olmasada bi kac ki$iden kar$ılıgını görursen digerlerini unutursun ztn.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ra_d tarzı yöntemlerle,binde birlik oldukca sinirlendiğim zmanalarda,duvar-box torbam yahut bulabildiğim bilimum sert vuruş zeminlerine yönelirim.. En iyisidir.. Ama iyilik yapmamak olayı çok doğru... 5..Bir elin parmakları kadar tanıdığın,dostun olacak..Diğer hiç kimsen olmasada olur....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Öne çıkan mesajlar