Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bütün gün evdeyim.evde ps3 ve pc var.çoğu oyunu bitirdim oyun kalmadı pc'de.ps3'e oyun olabilir.pcye olabilir.veya evde yapılabilecek bişey olabilir.bilgisayarda yapılabilecek bişey de olabilir.şimdiden teşekkürler.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yok ya sarmaz beni pek.illa oyun olması gerekmiyor.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 düzgün online multi atabileceğin oyun al. öyle single zevki cıkmıyor. yerinde olsam wow kasardım deli danalar gibi.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kız arkadaş bul haftada 1-2 gün çıkıver dışarı ^_^
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 lol 14 şubat yaklaşmış kız diyor!! bekle şu şubat geçsin hele sonrası gelir zaten bahar aşkları höeheö.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kız arkadaş var zaten.dışarı çıkmıyoruz pek,arada sırada.genelde evde buluşuruz.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 alışverişte bi yerden sonra gereksiz olur.herşeyi alırsın alıcak bişey kalmaz.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Zaybird said: kız arkadaş var zaten.dışarı çıkmıyoruz pek,arada sırada.genelde evde buluşuruz. diye okudum pek hoş olmadı.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ahaha 14 şubat sorun değil ya bi yerde yemek yeriz olur biter.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 liberal said: Zaybird said: kız arkadaş var zaten.dışarı çıkmıyoruz pek,arada sırada.genelde evde buluşuruz. diye okudum pek hoş olmadı. ahahaahah uykusuz kaldın galiba.yok öyle bişey.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 gereksiz şey alınca da paraya üzülüyorum lan.gereksiz ise neden para vereyim ki?
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dragonmax said: resim gözükmüyo.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Zaybird said: Dragonmax said: resim gözükmüyo. gösterttirelim: aynı resmin farklı adreslerden alınmış halleri:
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 varsa paran şu an bi gün ayarla otur bi yere patlayana kadar ye.ben öyle yyapıyorum mesela.kebapcıya gidiyorum adanalar şişler kolalar yoğurt salata mix ne varsa hatta 1.5 luk 2 lik falan cağırıyorum.kolayı falan döşüyorum önüme ardından bir de tatlı.Tıkabasa yiyorum böyle bi mutluluk yok. hem karın doyacak, hem biraz kafa dinleyeceksin. 2-3 ayda bir kafama estikce yapıyorum böyle.
moncici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 poker strateji kitapları oku poker oyna netten. hiç canın sıkılmaz
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 euraka! dizi izle. özelden bana ulaş güzel siteler var(:D
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 moncici said: satranç strateji kitapları oku satranç oyna netten. hiç canın sıkılmaz
Öne çıkan mesajlar