DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Oyun oynamak için ekran kartı alıcam, ddr2 pci-e , bu linktekilerden hangisi daha iyi performans sağlar veya ek olarak tavsiye edebilir misiniz? ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 2.elde alabilirim uygun satan varsa:)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 linkteki kartlara bakmadım ama oyun oynamak için demek yerine biraz açsan mesela. hangi oyunları oynamak istiyorsun ağırlıklı? çözünürlük ne olacak? dx11 istiyormusun? sistemin geri kalan parçaları neler? daha önemlisi bütçe ne kadar? bi de neden ddr2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Herşeyi geçtim Aluriel sormuş zaten bide neden DDR2? Ramlerin DDR2 diye mi öyle istiyorsun ? Onun ekran kartı ile bir alakası yokki eğer öyle düşünüyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 o kartlarla oyun falan oynayamazsın. oyundan kastın 2-3 yıl öncesinin oyunlarıysa bile şüpheliyim yani o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 8600gt var evde, wow oynuyorum ekran ayarları hepsi fair yukseltirsem kasılıyo iyice, fps tavan yapıyor.Daha iyi oynatıcak ekran kartı arıyorum, aslında linkte zaten kısıtlamalar yapmıştım bi bakarsan, dx11 olmasına gerek yok sadece wowda güzel perfomans versin istiyorum, ram 4gb evdeki.asus p5b anakart.Monitor VH222 asus full hd.Son olarak bütçe 150tl olsun ne bilim 150tl civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 jonq said: Herşeyi geçtim Aluriel sormuş zaten bide neden DDR2? Ramlerin DDR2 diye mi öyle istiyorsun ? Onun ekran kartı ile bir alakası yokki eğer öyle düşünüyorsan. evet ramler ddr2 ,alakası yok mu? ozaman ddr3 te olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ordaki kartların hiçbirisi işini görmez malesef. o fiyata da sıfır kart biraz zor gibi. ikinci el bak bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 4670 var.150 lira civarı oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sapphire ati hd 4670 bu iyimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 iyi işte.tabi senin istediklerine göre.yoksa o kartla güncel oyunlar ne kadar oynanır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 O fiyata alabileceğin en iyi kartlardan biri o ama sen birde 2. el bak bence daha iyi model düşürebilirsin bir ihtimal. En azından GTS250 yada Ati48xx serisinden düşürsen yeter. O Sapphire'den de ahım şahım bir performans alabilmen zor. Açıkçası bütçeyi biraz daha zorlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 2.el bakmaya başladım EVGA-GeForce-GTS-250 fiyat uygun mu bu ekran kartı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 SAPPHIRE-ATI-HD4830 ya da bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sapphire 4850 şuna bak bide GTS250 iyidir. 9800gt ayarında bir performans veriyor. 4830 giriş seviyesi bir kart pek performans vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben 9800 gt aldım ddr3 ama takmadım daha pcye bu ekran kartı nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar