Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Dolarla ters orantılı. Fizban işlemlerini hangi aracı kurumda yapıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dolarla ters orantılı değil. biz alım yaparken sonuçta aldığımız gram altının değeri = altının ons/usd değeri * usd/try kuru. ben garantiden yapıyorum. hızlı güncelliyor, sorun çıkmıyor hiç. kur makası da %0.7 falan tahminen. benim maaş hesabım olduğu için garanti tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ons/usd olarak baktığımızda ters olarak düşünmüştüm neyse yanlış biliyormuşum zararın neresinden dönersek kârdır :D Herkes Garantiyle çalışıyor vallahi e-traderı güzel demek ki adamların. Teknik analiz kısmı nasıl peki sorabilir miyim ? MACD, Bollinger falan ekleyebiliyormusun tablolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 e-trader kullanmiyorum =) sadece altin hesabim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 <3 altın şuan tam aldığım fiyatta, acaba artış devam eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 eder 1840'ı aşması yukarı yönlü hareket demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 olurda yunanistan patlarsa şu 2 3 hafta içinde, bunun altına etkisi ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Lord_Argos said: Ben hiç borsa işine girmedim ama sermaye piyasaları diye ders görmüştük babamda bankacıydı ama bana anlatmadı hiç. Şimdi kağıt almak istediğim zaman bi aracı kuruma paramı yatırmam gerek? Yoksa gidip bi brokermı bulmam lazım? Küçük meblaları kabul ederlermi? Aracı kurumları kullanman gerek veya bankaların aracı kurum hizmetlerini.. Broker bulma yolu diye birşey yok , kısaca şöyle özetleyebiliriz.. Ev alırken gidip emlakçıdan almak zorundasın evi direk ev sahibinden alma şansın yok borsada.. Ufak mebla önemli değil 100 tl likte portföy olur 1.000.000.000 tl likte.. eğer düşünüyorsan daha detaylı yardımcı olabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ezberden teknik analizlerrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Accolade said: olurda yunanistan patlarsa şu 2 3 hafta içinde, bunun altına etkisi ne olur ? zaten altının bu hale gelmesi olası yunanistan senaryolarından dolayı.. Şunu unutmamak lazım borsadaki yukarı veya aşağı hareketler olaylar gerçekleştikten sonra değil , gerçekleşme ihtimaline göre olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 S&P hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 mobius diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bomba patladı %4 arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 DOLAR altın oydu yine beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 E-toro kullanan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 neye yatırıyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 altina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 üstüne yatırın mehmeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bu bireysel emeklilik hedesinde fon değiştirebiliyorum. Şuan içinde olduğum fonun getirisi yok gibi bişey. Hangi fona geçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 altına minimum 3 ay daha yatırmayın. üzülürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ya market hisseleri,ne birisi spekülasyon yapsın elimde kaldı resmne haydi alışverişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 fede said: altına minimum 3 ay daha yatırmayın. üzülürsünüz hızlı alım satımla 1 ayda %10 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o ayrı abi. altına yatırıp bi kaç bakmıcaklar için diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abi onlar dokanmasın zaten hiçbişiye sdf. ha bu arada gramı 99.20den döndü şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar