Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borsa - İmkb - Sermaye Piyasası başlığı...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

dolarla ters orantılı değil. biz alım yaparken sonuçta aldığımız gram altının değeri = altının ons/usd değeri * usd/try kuru.

ben garantiden yapıyorum. hızlı güncelliyor, sorun çıkmıyor hiç. kur makası da %0.7 falan tahminen. benim maaş hesabım olduğu için garanti tercihim.
Sosyal ağlarda paylaş

ons/usd olarak baktığımızda ters olarak düşünmüştüm neyse yanlış biliyormuşum zararın neresinden dönersek kârdır :D

Herkes Garantiyle çalışıyor vallahi e-traderı güzel demek ki adamların. Teknik analiz kısmı nasıl peki sorabilir miyim ? MACD, Bollinger falan ekleyebiliyormusun tablolara
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Ben hiç borsa işine girmedim ama sermaye piyasaları diye ders görmüştük babamda bankacıydı ama bana anlatmadı hiç.

Şimdi kağıt almak istediğim zaman bi aracı kuruma paramı yatırmam gerek? Yoksa gidip bi brokermı bulmam lazım? Küçük meblaları kabul ederlermi?

Aracı kurumları kullanman gerek veya bankaların aracı kurum hizmetlerini.. Broker bulma yolu diye birşey yok , kısaca şöyle özetleyebiliriz.. Ev alırken gidip emlakçıdan almak zorundasın evi direk ev sahibinden alma şansın yok borsada.. Ufak mebla önemli değil 100 tl likte portföy olur 1.000.000.000 tl likte.. eğer düşünüyorsan daha detaylı yardımcı olabilirim..
Sosyal ağlarda paylaş

Accolade said:

olurda yunanistan patlarsa şu 2 3 hafta içinde, bunun altına etkisi ne olur ?

zaten altının bu hale gelmesi olası yunanistan senaryolarından dolayı.. Şunu unutmamak lazım borsadaki yukarı veya aşağı hareketler olaylar gerçekleştikten sonra değil , gerçekleşme ihtimaline göre olur..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...