Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oha adam cidden gitmiş :) kızlar nasıldı ? tinu said: tinu kiev den bildiriyor... cok fena cooook .. ayrintilar yarin gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 evet yorucu 2 gecenin sonunda döndüm, ilk olarak söyleceğim maç tam bir işkenceydi, bi tarafımız dondu resmen şehir buz gibi kardeşim ben böyle soğuk görmedim, Gelelim kiev'e, bir şehir hayal edin ki , şehir de yaşayan her vatandas cok afedersiniz potansiyel pez... olsun, yoldan gecen herhangi bir adam kadın farketmez durdurun ya bize hatun lazım deyin yemin ediyorum sıze hatun bulmak ıcın seferber oluyor, taksi kavramı yok yol kenarında duruyorsun bir tane araba duruyor önünde bildiğin sivil vatandas, nereye diyor söylüyorsun adam götürüyor, şehirdeki her arabaya bir taksi yada size dilediğinizi getiren bir servis aracı diyebiliriz, hatun desen evet inanılmazlar , domuz etinden dolayı sadece mc yedim, mc her saat tıklım tıklım ve içerdeki kızlar anlatamıyorum tarifsizler, Kültürel faliyetlerde de bulundum, 2.dunya savası müzesi var ki ben çok severim böyle tarihi olayları felan , müthiş bir yerdi,devasa bir heykelin altında kurulmuş, müzeye giden yolda eski rus marşları çalmaya başlıyor, içerde yahudi kamplarından , savaştan , nazilerden her şey var, özellikle yahudi kamplarından kalan çocuk elbiseleri , işkence aletleri, çok fena yapıyor adamı, geceleri gece kulüpleri var buddha bar ve d.luxe diye 2 yere gittim , orda hepten iptal oluyorsun ama ciddi anlamda para lazım, zaten bu yerler sırf türk doluydu, resim çektirmiyor şerefizler resim çekeni direk dışarı çıkartıyorlar gece 3 den sonra butun sokaklar oteller bildiğin insan pazarına dönüyor , otellerde lobide millet bekliyor taksılerle hatunlar geliyor 10 dk bir parti parti geliyorlar beğenen alıp gidiyor beğenmeyenler yenilerini bekliyor, Yani kısaca anlatılmaz bir yer , gazetelerde görmüştüm kadınlar eylem yapmıslardı kiev genelev değil diye, ama bence reklam yapmışlar çünkü bildiğim şehir görünümünde genelev, son olarak gecenin taksicinin lafıyla bitiriyim, "down turkie girls go" ve kiev sokaklarını inleten marş! "Votka ya red bull katmaya geldik" şeklinde başlayıp "beşiktaş seninle cennete geldik" diye biten bir marştı fakat tamamını yazmayım:) resimlerden..Uploaded with ImageShack.us Albüm:http://img194.imageshack.us/g/p1000746d.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi video koyunca laf etmiştin. var bi bildiğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar