Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orta son daki bi öğrencinin...

Necromancery

Öne çıkan mesajlar

kızla konusmadıın surece bitmez zaten "askın", gitgide azalır sonunda biter. kızı ele gecirdigin an ( :P ) askın biter ( eger kız "the one" diilse tabi ). tabii mansın dedii gibi bu "ask" 13-16 yasları arasında olan ask yani hevestir.

en iyisi git kızla biri vasıtasıyla sole hoslandıını, o kisiden yorumlarını al kızın, mırın kırın ederse ustune git biraz, cekinmeden. en onemlisi etrafın sana olucak tepkilerini ASLA önemseme. baktın olmicak gibi, e zaten ozmna kadar hevesinde gecmistir.

ama buda bi gercektir ki herkezin 13-14 yasında bi ilk askı olur. benimde vardı. her dakika onu dusunuodum fln ama ulasamıodum tanıyodum konusuoduk fln ama yaptıgım cok cok buyuk bi dusuncesilik ve salaklıktan kızla birbirimizi cok sevioken kızı benden nefret eder bi hale getirmistim. hayatımda en uzulduum seylerden biriydi ama simdi dusununce hicde s.kmde olmadıgını goruyorum.

son söz: git vaıta yoluyla oren kızın duygularını,
ortalama bisiyse ustune git
pozitifse tabiki ustuıne git
negatifse hiç kasma dahda beter olur.

ole seviosan sole sevmiosan bırak baskasını bulurum lfn gibi msglar atarsan kız sevioduysa bile umursamadıgını sanıcagı icin biter yane.

evine gitmek gibi biside yapma, hic olumlu olmaz[hline]Abdurrezzak
Sosyal ağlarda paylaş

ben 13 -15 yaş arası olayını biliyorum fakat ben öylesiyle asılını karıştrmadığıma inanıyorum (kişiden kişiye tabiki değişir) ama gerçeğide mümkün (elimde belge var).
hayal kurmayı engellemek neredeyse imkansız ama daha çok erkense mümkün olduğu kadar hayal kurmaktan kaçının. fakat karşılık olduğunu düşünüyorsanız hayal kurmaya başlayabilirsiniz (hayaller olmasaydı rekorlar kırılamaz , imkansız gibi görünen şeyler başarılamazdı) çok dikkat etmenizi öneririmki karşınızdaki başta olumlu gibi görünsede şu 13- 15 olayına aman dikkat. hiç ummadığınız anda onu başkasıyla gezerken görürseniz... benle aynı kaderi paylaşırsınız ama buda insana ayakta kalmayı öğretir(sonuçta bardağa dolu tarafından bakmak önemli) son cümleler 13 - 15 ler için (sayıları yanlış yazmış olabilirim) mesaj sadece dost tavsiyesidir bu işler kişiden kişiye değişir size uymassa göz ardı edin.[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sea_Witch, 14 June 2003 15:09 tarihinde demiş ki:
14-15 yaşında aşkmı olur, çocukluk sevdasıdır onlar geçer yormayın kendinizi bu kadar.

büyüyünce anlarsınız

onu anladımda şimdi yaza girdim nası unutcam hep boş durdugumdan onu düşünüyorum her an acı çekiyorum[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 14 June 2003 15:10 tarihinde demiş ki:
Hastasıyım tecrübe çukurlarının!Yürüyesiniz![hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı.

teşekkürler dresquin
mümkün oldukça gençliğe tecrübelerimizden aktarmaya çalışıyoruz

malum onlarda bizim çektiğimiz acıları dertleri yaşamasınlar
dimi ama ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Necromancery, 14 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki:
doğru dion ama sonsuza kadar acı çekemem ben[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw

sonsuza kadar acı çekiceğini kim söyledi?

daha pratik çözümlerde var

forumu takip ettiğim kadarıyla prawler arkadaşımız bu konularda baya etkili, bence ondanda yardım alman lazım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ask_Doktoru, 14 June 2003 15:21 tarihinde demiş ki:
asik oldun mu bittin demektir. adami surundururler. ben vaktiyle 3.5 yil surundum kesmedi sea serpent gibi kariydi bizim lisedekiler.

hemen tavsiye veriyim, en yakin public houseye git, ya da kalabalik caddeye cik, yoksa ask mask derken kepaze olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar

Adam sirf buraya mesaj atmak icin yeni "account" almi$ :)[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sea_Witch, 14 June 2003 15:22 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 14 June 2003 15:19 tarihinde demiş ki:
Aci karakter yapar..
-Hadi lan ordan :)[hline]tHe Original fi$h®

biraz saygılı olsak ?
sanırım tanışmıyoruz Lan kelimesini kullanman biraz ters kaçtı

Sen ne sacmaliyorsun orada kendi kendine?
O mesaj sana atilmadiki.
Daha tani$miyoruz sanirim.Her$eye kefallemesek?[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...