kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yasaaahhh :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Kenderleme, 13 June 2003 22:41 tarihinde demiş ki: yaaaauuu aşık olamassın deyosah olamasssııığn! yassah argadaşım yassah! Aynen oyle olmu$ Mans'in mesajlar :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kızla konusmadıın surece bitmez zaten "askın", gitgide azalır sonunda biter. kızı ele gecirdigin an ( :P ) askın biter ( eger kız "the one" diilse tabi ). tabii mansın dedii gibi bu "ask" 13-16 yasları arasında olan ask yani hevestir. en iyisi git kızla biri vasıtasıyla sole hoslandıını, o kisiden yorumlarını al kızın, mırın kırın ederse ustune git biraz, cekinmeden. en onemlisi etrafın sana olucak tepkilerini ASLA önemseme. baktın olmicak gibi, e zaten ozmna kadar hevesinde gecmistir. ama buda bi gercektir ki herkezin 13-14 yasında bi ilk askı olur. benimde vardı. her dakika onu dusunuodum fln ama ulasamıodum tanıyodum konusuoduk fln ama yaptıgım cok cok buyuk bi dusuncesilik ve salaklıktan kızla birbirimizi cok sevioken kızı benden nefret eder bi hale getirmistim. hayatımda en uzulduum seylerden biriydi ama simdi dusununce hicde s.kmde olmadıgını goruyorum. son söz: git vaıta yoluyla oren kızın duygularını, ortalama bisiyse ustune git pozitifse tabiki ustuıne git negatifse hiç kasma dahda beter olur. ole seviosan sole sevmiosan bırak baskasını bulurum lfn gibi msglar atarsan kız sevioduysa bile umursamadıgını sanıcagı icin biter yane. evine gitmek gibi biside yapma, hic olumlu olmaz[hline]Abdurrezzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben 13 -15 yaş arası olayını biliyorum fakat ben öylesiyle asılını karıştrmadığıma inanıyorum (kişiden kişiye tabiki değişir) ama gerçeğide mümkün (elimde belge var). hayal kurmayı engellemek neredeyse imkansız ama daha çok erkense mümkün olduğu kadar hayal kurmaktan kaçının. fakat karşılık olduğunu düşünüyorsanız hayal kurmaya başlayabilirsiniz (hayaller olmasaydı rekorlar kırılamaz , imkansız gibi görünen şeyler başarılamazdı) çok dikkat etmenizi öneririmki karşınızdaki başta olumlu gibi görünsede şu 13- 15 olayına aman dikkat. hiç ummadığınız anda onu başkasıyla gezerken görürseniz... benle aynı kaderi paylaşırsınız ama buda insana ayakta kalmayı öğretir(sonuçta bardağa dolu tarafından bakmak önemli) son cümleler 13 - 15 ler için (sayıları yanlış yazmış olabilirim) mesaj sadece dost tavsiyesidir bu işler kişiden kişiye değişir size uymassa göz ardı edin.[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Evine gitmek olmazda..Yinede mekanini ogrenmen iyi olabilir.En azindan cevresini tanirsin vb. vb.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 cek direk sole ben sana soleyım ortamı ayarla zatene ettı ettı bo$una kendını umıtlendırme sole ben hep bu yanlı$a takıldımn solıyım beklıyım dersen hep kaybeden sen olursun...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLeS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu aşık olduğun kızın adı ne valla çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLeS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu forumlara bir aşk bölümü açmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: KoLeS, 14 June 2003 14:47 tarihinde demiş ki: bu aşık olduğun kızın adı ne valla çok merak ettim. ece kızın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 14-15 yaşında aşkmı olur, çocukluk sevdasıdır onlar geçer yormayın kendinizi bu kadar. büyüyünce anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 15:09 tarihinde demiş ki: 14-15 yaşında aşkmı olur, çocukluk sevdasıdır onlar geçer yormayın kendinizi bu kadar. büyüyünce anlarsınız onu anladımda şimdi yaza girdim nası unutcam hep boş durdugumdan onu düşünüyorum her an acı çekiyorum[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 insanlar acı çekerek bazı şeylerin degerlerini daha iyi anlarlar boşver acı çek en güzeli budur bak rocky bile şampiyon olabilmek için acı çekmişti ve sonunda amacına ulaşmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 doğru dion ama sonsuza kadar acı çekemem ben[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Dresquin, 14 June 2003 15:10 tarihinde demiş ki: Hastasıyım tecrübe çukurlarının!Yürüyesiniz![hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı. teşekkürler dresquin mümkün oldukça gençliğe tecrübelerimizden aktarmaya çalışıyoruz malum onlarda bizim çektiğimiz acıları dertleri yaşamasınlar dimi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Aci karakter yapar.. -Hadi lan ordan :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 15:09 tarihinde demiş ki: 14-15 yaşında aşkmı olur, çocukluk sevdasıdır onlar geçer yormayın kendinizi bu kadar. büyüyünce anlarsınız Ha cocukluk sevdasi ha a$k..Ne farkeder? Acisi ayni ise bence farketmez.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Necromancery, 14 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: doğru dion ama sonsuza kadar acı çekemem ben[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw sonsuza kadar acı çekiceğini kim söyledi? daha pratik çözümlerde var forumu takip ettiğim kadarıyla prawler arkadaşımız bu konularda baya etkili, bence ondanda yardım alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aha wissy de gelmiş tmm dünkü kadro toparlanıyor[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 asik oldun mu bittin demektir. adami surundururler. ben vaktiyle 3.5 yil surundum kesmedi sea serpent gibi kariydi bizim lisedekiler. hemen tavsiye veriyim, en yakin public houseye git, ya da kalabalik caddeye cik, yoksa ask mask derken kepaze olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 15:19 tarihinde demiş ki: Aci karakter yapar.. -Hadi lan ordan :)[hline]tHe Original fi$h® biraz saygılı olsak ? sanırım tanışmıyoruz Lan kelimesini kullanman biraz ters kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -Wissy, 14 June 2003 15:20 tarihinde demiş ki: Ha cocukluk sevdasi ha a$k..Ne farkeder? Acisi ayni ise bence farketmez.[hline]tHe Original fi$h® Daha bunun farkını anlayamadıysan zamana bırak diyebilceğim tek şey budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Ask_Doktoru, 14 June 2003 15:21 tarihinde demiş ki: asik oldun mu bittin demektir. adami surundururler. ben vaktiyle 3.5 yil surundum kesmedi sea serpent gibi kariydi bizim lisedekiler. hemen tavsiye veriyim, en yakin public houseye git, ya da kalabalik caddeye cik, yoksa ask mask derken kepaze olursun.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Adam sirf buraya mesaj atmak icin yeni "account" almi$ :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 intihar edicekmis senin icin dediklerinde "gebersin essogluessek" demis. kirmizi pullu dragon.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Sea_Witch, 14 June 2003 15:22 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 14 June 2003 15:19 tarihinde demiş ki: Aci karakter yapar.. -Hadi lan ordan :)[hline]tHe Original fi$h® biraz saygılı olsak ? sanırım tanışmıyoruz Lan kelimesini kullanman biraz ters kaçtı Sen ne sacmaliyorsun orada kendi kendine? O mesaj sana atilmadiki. Daha tani$miyoruz sanirim.Her$eye kefallemesek?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ask_Doktoru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bi alt sinifta cok guzel bi kiza da o devreden bi oglan asik olduydu, okulda gitmis teklif etmis salak, kiz buna soyle demis : "sana mi kaldik ulan essogluessek" oglanda tabi ne karizma kaldiiii ne baska bisi.[hline]Asik oldun, kepaze oldun demektir. adami surundurur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar