Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: ShekiLChoCuq, 13 June 2003 21:58 tarihinde demiş ki: said: Necromancery, 13 June 2003 21:57 tarihinde demiş ki: hangisini çok mesajın varda:) kopyalayayım istiyorsan? sonunda UNUTURSUN die bir şarkı sözü yasmıştım heh işte o.. okiş?[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= tmm okudum onuda sen kızla çıkmışsın degip degmedigini anlamışsın ama ben kızla çıkmadan iyi mi kötü mü oldugunu bilmiyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 eh ozaman bende bole sarki yazim unutmamali,o güzel günleri anilarla gönülleri hos tutmali,avutabilmeli hatirlamali sevgiyle anmali umitlerle yarinlari hos tutmali ayirmamali bole düsünüorum[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ha bu arada..Bir kizla herhangi bir ili$kiye ba$lamadan beklentilerini iyi belirle.Sonra hjayal kIrIklIgI olmasIn..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: daverc, 13 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: eh ozaman bende bole sarki yazim unutmamali,o güzel günleri anilarla gönülleri hos tutmali,avutabilmeli hatirlamali sevgiyle anmali umitlerle yarinlari hos tutmali ayirmamali bole düsünüorum[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Budur..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 şeytan diyor at mesajı kıza mesajda şöle olcak ''bak kızım beni istemiyorsan istemiyorum de artık uraşmak istemiyorum başkasını bulurum böylece ikimizde mutlu oluruz ben daha fazla acı çekemem'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abicim iide herhalde her kız aynı şarkıyı söyleyecek değilsin yani!! :) kızın sende bıraktığı etkiye ve tepkiye göre değişir bu şarkıların türleride makamlarıda.. al sana bi şarkı daha.. ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsııııın istersen kısıp bunuda yook sayarsınnn!! ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Necromancery, 13 June 2003 22:05 tarihinde demiş ki: şeytan diyor at mesajı kıza mesajda şöle olcak ''bak kızım beni istemiyorsan istemiyorum de artık uraşmak istemiyorum başkasını bulurum böylece ikimizde mutlu oluruz ben daha fazla acı çekemem'' şunuda ekle sseni deliler gibi seviyorum anlıyormusun beni de süper olur bence[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Necromancery, 13 June 2003 22:05 tarihinde demiş ki: şeytan diyor at mesajı kıza mesajda şöle olcak ''bak kızım beni istemiyorsan istemiyorum de artık uraşmak istemiyorum başkasını bulurum böylece ikimizde mutlu oluruz ben daha fazla acı çekemem'' heh şöle çek valla! kurtul! :) herşey olacağına varır![hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Oyle bir mesaj atarsan o olay o anda biter :) Sakin oyle bir salaklik yapma. Ya birde cok kasma.Bak senden ho$laniyorsa ho$laniyordur ho$lanmiyorsa ho$lanmiyordur..Herkes herkesi sevmek begenmek zorunda degil.Zorlama fazla.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bi şarkida benden ozaman herşey yalan olsa bile en güzel aşk zor olanmis ben unutmama taraftariyim üstünede gitmem kendim yasarim o kendisi bilir benim kadar seven bulursa kendi basarisidir müslüm gürses?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: ShekiLChoCuq, 13 June 2003 22:06 tarihinde demiş ki: said: Necromancery, 13 June 2003 22:05 tarihinde demiş ki: şeytan diyor at mesajı kıza mesajda şöle olcak ''bak kızım beni istemiyorsan istemiyorum de artık uraşmak istemiyorum başkasını bulurum böylece ikimizde mutlu oluruz ben daha fazla acı çekemem'' heh şöle çek valla! kurtul! :) herşey olacağına varır![hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= tmm bu mesajı çekerimde kız zaten beni sevmiyor sevse severdi çoktan daha anlamlı bi mesaj var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 22:08 tarihinde demiş ki: Oyle bir mesaj atarsan o olay o anda biter :) Sakin oyle bir salaklik yapma. Ya birde cok kasma.Bak senden ho$laniyorsa ho$laniyordur ho$lanmiyorsa ho$lanmiyordur..Herkes herkesi sevmek begenmek zorunda degil.Zorlama fazla.[hline]tHe Original fi$h® abijim iide adam bi şansını denesin. kız sevmiyor olabilir! beklemesi öğrenmesinden daha mı iyi! öğren kurtul! *! ağzından çocuklar duymasındaki haluk'un çıkardığı ses çıkar* fıışşt! ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 22:08 tarihinde demiş ki: Oyle bir mesaj atarsan o olay o anda biter :) Sakin oyle bir salaklik yapma. Ya birde cok kasma.Bak senden ho$laniyorsa ho$laniyordur ho$lanmiyorsa ho$lanmiyordur..Herkes herkesi sevmek begenmek zorunda degil.Zorlama fazla.[hline]tHe Original fi$h® zorlamıcam zorlamıcam diorum ama aklıma hep takılcak acaba kız beni düşünüyor mudur beni düşünen birini nie sevmim sevmiosa düşünmüyordur zaten bi daha görme şansım olmaz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet acele et ama bu kadar değil. dost diliyle konuşmalısın. hemen kurtulmaya çalışma ama çokta hayal kurma. yangın ne kadar büyük olursa söndürünce o kadar siyah iz kalır. (bu konudada exp var bende)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: daverc, 13 June 2003 22:08 tarihinde demiş ki: müslüm gürses? ayağımaa fırangalarrr taktılarrrrr gözlerimi dağladılarrrrr yaktılarrrr iki koldan bir alnımdan çaktılarrr çarmağa gerdilerrrr sensiz iki gözüm PS: yanlışta olabülüü[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 walla ben duygularini ii anliorum yani düsün benim kadar geyiq bi adama bile bole laflar ettirdi iste :-) simdi lise 3 oldu bu sende kiza bisi diyemezsem okulun 4. katindan atlicam gel beraber atliyalim :) kizi 3 senedir taniorum isin cabasi bilen bikac kiside diger taliplerinden korktuum icin felandir dio ama Allahtan okulda korkcagim kimse yok gelionmu atlamaya benle uhuh :([hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 "Hayal kurma." bu cumle cok onemli.Fazla ucarsan cok hayal kIrIklIgIna ugrarsIn..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben cok hayalciyimdir.ama olabilcek hayaller kurarim bunlar daha cok plan seklinde olur[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: daverc, 13 June 2003 22:13 tarihinde demiş ki: walla ben duygularini ii anliorum yani düsün benim kadar geyiq bi adama bile bole laflar ettirdi iste :-) simdi lise 3 oldu bu sende kiza bisi diyemezsem okulun 4. katindan atlicam gel beraber atliyalim :) kizi 3 senedir taniorum isin cabasi bilen bikac kiside diger taliplerinden korktuum icin felandir dio ama Allahtan okulda korkcagim kimse yok gelionmu atlamaya benle uhuh :([hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir 4. deilde daha yüksek yerden atlıyalım ölmeden önce bişiler yaparız bare vede bende hayal kurarım çok ama hayal kurmamak için ne yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 nedemişlerrr.. " insan hayal ettiği müddetçe yaşar! " :)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hayal olayinda biraz dengeyi kacirirsaniz cok uzulursunuz..cooook[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben burçlara felan inanirim balik burcuyum felan belki ondandir cok hayal kurarim ama yine diyim oole olmucak hayallerde degil yani :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya peki mans ben suan 17.5 yasimdayim ama kizi 15 yasimdan beri seviyorum ole olsa simdiye bitmezmiydi yani :( yani insan 15 yasindada 14 tede asik olabilir bence weya ben oleyim ama hic ii bisi degil tawsiye etmem kimseye[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Mans, 13 June 2003 22:32 tarihinde demiş ki: Forumun hepsini okumadım yaş-aşk konusu hakkında bir kaç şey yazacam. Bir kere 13-15 yaşında Aşk diye bir şey olmaz,olamaz. Özellikle ergenlik denilen 13-16 yaş aralığında testosteron gibi cinsellik hormonları erkekte çok fazla bulunur.Yine kızlarda da hormon yoğunluğu yaşanır ama erkekler kadar değil. İnsan bu hormonların ve cinselliği yeni öğrenmenin heyecanı ile karşı cinse yönelir. Bilim adamları 17 yaşın altında aşk denilen kavramın yaşanmasının zor olduğunu söylerler. Mesela benim başımdanda geçti bu olaylar.14 yaşımda bir kıza aşığım diyordum,onlar başka şehire gitti ben öldüm,bittim diyordum ama 10 gün sonra geçti. Bu yaşlarda yaşanan şey asla aşk değildir. Sende bırak ufacık kızın peşini.13 yaşında kıza aşık olsan ne olur olmasan ne olur.Çocuk daha o. hormon heyecani fln dion ama ben s.kmek için deil ne bilim içimden gelio kızla beraber olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yaaaauuu aşık olamassın deyosah olamasssııığn! yassah argadaşım yassah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar