-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Merat etme..Butun hatunlarin kaninda gezi$kenlik vardir :) Senden gercekten ho$laniyorsa bir yolunu bulur cIkar evden.Zaten cok sutse, senden ho$lanmiyorsa vb. vb. cok kasma.Kendini begendirmek icin caba harcama.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Necromancery, 13 June 2003 21:27 tarihinde demiş ki: iyide kızı aklımdan nası çıkarıcam necro bak bende deliler gibi sırılsıklam aşıktım kıza ama, noldu? çıktım kızla 18gün[:)] sonra çıkılmaya, dahada önemlisi sevilmeye değer bir kız olmadığını anladım. ondan sonra tabiki kolay kestirip atamıyorsun kızı aklından ama bunu kendine her ne kadar zorda olsa kabul ettirmen lazım eğer kız benimkinin modundaysa.. ki bu kadar süründüğüne göre varbişiler. ondan sonra peşpeşe 3 kızla çıktım. ohh mis gibide başka alemlere dalarak unuttum onu. artık yolda görsem boğasım, gırtlaklayasım geliyor kızı! Adıda pelin(di).. yanlız birde şöyle birşey var tüm pelinlerden nefret eder oldum ne kadar saçmada olsa.. yani yapacağın iş şu kısacası; teklif et! Kabul etmezse, siktir et! Sonra git sevmesende başka bir kızla çık! Herşeyi zamana bırak.. herşeyin ilacı zamandır.. bunu zamanla sende öğreneceksin. sonra yavaş yavaş (kıza göre değişiyor..hızlıda olabülüü) unutursun... nedemiş şarkıdaa.. UNUTURSUN İÇİN YANAA YANAA! UNUTURSUN ÖLÜM SANA BANAA! UNUTURSUN ZAMAN BASIP YARANA! UNUTURSUN, UNUTURSUN!!![hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 başkası senin kadar beyenmiyosa unutmaki bu senin için avantajdır. hem sen beğenmezsen başkası beğenmezse yalnız kalır sen en iyisi bu konuda kendi bildiğin yolda git. bu arada BU ÇOK ÖNEMLİ (dost tavsiyesi): geç kalma ben çok geç kaldım şimdi böyle yalnız kaldım. sonuç olumsuzsa psikolojik olarak 1hafta / 1 ay arası bir sürelik bir çöküntü olabilir ama mutlaka geçer bu süre içinde fazla göz göze gelmemeye çalışın benim başıma çok geldide biliyorum(fakat hiçbiriyle konuşamadım) böyle nickim falan değişiverdi.[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bu arada ba$kasina yuz falan verirse de kuduracaksin soyleyeyim :) Sonradan "Lan bunu soylememi$tiniz ama bohuhuhu" deme :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Aşık mısın ? Deliler gibi mi Seviyosun Bence Geç kalma hemen git hemde şimdi hade çabuk !![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: kermit_frog, 13 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: Aşık mısın ? Deliler gibi mi Seviyosun Bence Geç kalma hemen git hemde şimdi hade çabuk !![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Acele i$e $eytan kari$ir :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 21:40 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 13 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: Aşık mısın ? Deliler gibi mi Seviyosun Bence Geç kalma hemen git hemde şimdi hade çabuk !![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Acele i$e $eytan kari$ir :-)[hline]tHe Original fi$h® ee hemde nereye gidim lem zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 21:40 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 13 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: Aşık mısın ? Deliler gibi mi Seviyosun Bence Geç kalma hemen git hemde şimdi hade çabuk !![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Acele i$e $eytan kari$ir :-)[hline]tHe Original fi$h® lem işiniz gücünüs geyik, yalakalık anasını satim :P loll necro aşkından tutuşup alev alacak birazdan siz geyik yapın ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ne biliyim git bi yere :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Neye, kime yalakalik yapmi$iz be? A$ktan bir$ey olmaz.Merak etme..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Shekilchocuq biraz seviyeli konuş yalakalık demekle ne ima etmeye çalışıyosun anlamadım ama biz burda mal mal oturmaya da gelmedik geyik için takılmak için sohbet için bilgi edinmek için geldik ve arkadaşada yardım ediyoruz fikir veriyoz ve bazı şeylerde de geyik yapıyoz ne var bunda ?[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: ShekiLChoCuq, 13 June 2003 21:42 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 13 June 2003 21:40 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 13 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: Aşık mısın ? Deliler gibi mi Seviyosun Bence Geç kalma hemen git hemde şimdi hade çabuk !![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Acele i$e $eytan kari$ir :-)[hline]tHe Original fi$h® lem işiniz gücünüs geyik, yalakalık anasını satim :P loll necro aşkından tutuşup alev alacak birazdan siz geyik yapın ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= *alev alır* aman dikkat bu thread yanmasın çabuk söndürün beni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yaaa tabe tabe.. ömrümü çürüttü ŞILLIK!! 2 sene peşinden koştum ;) sonra bitiş çizgisine varıp, arkamı dönüp baktığımda, onca yolu boşuna kat etmişim.. yani adımlarınıza çok dikkat edin! bende çok dikkatli, emin adımlar atarım ama, bu kız başkaydı! tüm bedensel faaliyetlerimi felç etti şerrrrefsizim.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: ShekiLChoCuq, 13 June 2003 21:47 tarihinde demiş ki: yaaa tabe tabe.. ömrümü çürüttü ŞILLIK!! 2 sene peşinden koştum ;) sonra bitiş çizgisine varıp, arkamı dönüp baktığımda, onca yolu boşuna kat etmişim.. yani adımlarınıza çok dikkat edin! bende çok dikkatli, emin adımlar atarım ama, bu kız başkaydı! tüm bedensel faaliyetlerimi felç etti şerrrrefsizim.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Asla ama asla geride kalmi$ ili$kilerindeki kahramanlara "$illik" deme..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 iyide bi adam demişti kızı başkasıyla çıkarak unut die kızı çok seviyorum nası başkasıyla çıkabilirimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Neden unutuyorsunki kizi $imdi? Dur bakalim daha bir$ey belli olmami$.Eger yuz vermezse, reddederse unutmak icin ba$kasiyla cikarsin..[hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 13 June 2003 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kızla daha görüşcemi sanmamki nası örencem yüz verip vermiyecegimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dedim ya cikilmio baska kizla kendimden biliorum bide isin kotusu gorduun kizlarin bazilarini ona benzetirsin felan tam unutiim derken[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yalakalığında mı seviyesi varmış? yalakalık yalakalıktır. ima etmeye çalıştığım şey, necronun açtığı konuya adam gibi cevap vermek! aksine cevaplar vermekle yardım edemezsin! said: "..ama biz burda mal mal oturmaya da gelmedik geyik için takılmak için sohbet için.." mademki bu kadar geyik ve sohbet yapmak istiyorsun birsürü irc server'ı var. kendini boşalt o zaman oralarda.. yaziim istiyorsan adreslerini? benim orda bahsettiğimi anlamadıysan benim sana zaten söyleyecek bir sözüm yoktur ki daha!? bende ölesine takıldım sana/size.. sizde bunu yanlış anladınız işte bu kadar.. du yu andırstend mi?[hline]k.o.c. - web site[b] .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hemen pes mi ettin? Adresini bulacaktin hani?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Necromancery, 13 June 2003 21:49 tarihinde demiş ki: iyide bi adam demişti kızı başkasıyla çıkarak unut die kızı çok seviyorum nası başkasıyla çıkabilirimki necro sen benim yazdığım yazıyı okumadın sanırım?[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: ShekiLChoCuq, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: said: Necromancery, 13 June 2003 21:49 tarihinde demiş ki: iyide bi adam demişti kızı başkasıyla çıkarak unut die kızı çok seviyorum nası başkasıyla çıkabilirimki necro sen benim yazdığım yazıyı okumadın sanırım?[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= hangisini çok mesajın varda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 21:49 tarihinde demiş ki: Asla ama asla geride kalmi$ ili$kilerindeki kahramanlara "$illik" deme..[hline]tHe Original fi$h® nie kızı mı tanıyosun? ;) istediğimi derim walla! sende kızın ne çektirdiğini görsen.. az bile..[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Necromancery, 13 June 2003 21:57 tarihinde demiş ki: hangisini çok mesajın varda:) kopyalayayım istiyorsan? sonunda UNUTURSUN die bir şarkı sözü yasmıştım heh işte o.. okiş?[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Olsun..Ya$anilan heyecanlarin hatrina denmez.Yaki$maz.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar