benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bugün kartın son ödeme günü, salı günü yatırsam borcumu ne gibi şeyler olur?faiz filan biner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bir dahaki kesim tarihine kadar ödenmeyen kısımdan faiz alınır. yatır bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 tarihi geçen gün üzerinden %0,6mı ne faiz işliyo ya da %6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 çok fazla bir şey farketmezsin tabi borcun milyarlar değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 faiz gelmez eger bunu devamlı yapmıyor isen.. bankalar alışık merak etme türkiyenin bu durumunda ödenmemesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben unutuyorum hep, 5-10 gün gecikmeli yatırıyorum hep. 100-200 arası değişiyo ödemeler, fark olarak da max 5 tl falan gördüm. onda da 15 gün mü ne geçirmiştim sanki. türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 borç 300 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 pazartesi odemen gerekegi salı odersen ve borc 300 liraysa 3 lira odeyecegını tahmın edıyorum (bankadan bankaya degısır ) o da tabii vezne de falan yardımla amaaan demezde yokederse odemezsın bıle (evet 3-5 lira ıcın var onlar) ama dedıgım gıbı odersen 3-5 bişi olması lazım salı gunu gel bu topice ne kadar odedın yaz cidden merak etmiş olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 son ödeme gününü değiştir istersen. değiştiriyorlar kolay bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İnternet şubesinden de değiştirebilirsin. Faiz de çok olmuyor genelde, tabi dendiği gibi borcun epey fazla değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar