Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ilk bölümünde hani piano ile şarkı çlıyor boşnaklı cocuk yani adam calıyorda sonra ona öğretiyor o şarkının adını söylerseniz cok sevinirim[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Çıkıntılık etmek istemem ama Boşnaklı diye bir terim yoktur. Boşnak bir ırkı tanımlamak için kullanılır. Örneğin : Türklü çocuk diyemeyiz di mi?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yaptın bile :P yaw herneyse Boşnaklı diyince bosna hersekli cocuk :D anla yaw :) o şarkıyı istiyorum :([signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Selamon, 02 Eylül 2004 14:32 tarihinde demiş ki: Çıkıntılık etmek istemem ama Boşnaklı diye bir terim yoktur. Boşnak bir ırkı tanımlamak için kullanılır. Örneğin : Türklü çocuk diyemeyiz di mi? Bir de Yunanlı, Hintli versiyonları vardır ki akıllara ziyan.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 birezilyan vardı ömer üründülden..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 *!Gülmekten yerlere yatar* Sanırım Ömer Üründül'den gelmesi bu kadar komiğime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hehe boş bıraktık hemen geyik sarmışsınız :) yaw ben o şarkıyı istiom geyik değil[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar