Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion-bi' el atın arkadaşlar.


Thorta

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle selamlar.
bi' özet geçeyim önce:
2 senedir WoW oynuyordum. bu 2 sene boyunca max levelda 6 farklı class oynadım hepsini sevdim,hepsine gereken vakti ayırdım ve birşeyler yaptım elimden geldiğince.Lakin şu günlerde oyunda artık gerçekden eğlenemiyorum.çünkü herşey artık çok ama çok sistematik. basıyorsun tuşa dungeon geliyor,level 85 olduğun gün offhand epic pvp weapon alıyorsun cart curt. ben artık wow'da eğlenemiyorum anlıyacağınız.
gelelim bunları neden burada yazıyorum;
duyduğum ve edindiğim bilgilere göre world pvp aion'un temeli ki buda benim ençok arzuladığım şey. çevremdeki insanların söylediği şey çok grind üstüne kurulu olduğu için oyun gelişmenin zor olduğu. bu benim için problem değil. fakat her başlayanın kasamadığını anlamam zor değil. bu yüzden server durumları nasıl? nekadar sürelik bi' emeğin ardından oyundan zevk almaya başlarım? level grindları grup olarak mı yapılıyor? ayrıca open zone pvp varmı oyunda? yani ko'daki cz gibi kafana göre girip çıkabildiğin kapışılan bölgeler. birşeyler yazarsanız çok mutlu olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle Aion'da lvl almak grind'e dayanıyor ve 40 - 50 arası ömür törpüsüydü tabi 1 yıldır oynamıyorum ne değişti neler geldi bilmiyorum :D world pvp var evet ve çok keyifli gerçekten.KO oynamadım bilemicem ama Abyss diye bir yer var Aion da orda world pvp dönüyor uçaraka savaşıyorsun fln gayet eğlenceli ama item yapmak fln çok zor yani yürek ve ciddi zaman gerek.Ayrıca haritanın belirli yerlerinde belirli saatlerde diğer faction'ın bölgesine gidebilmen için riftler açılıyor oralardan girip karşı tarafta fink atabiliyorsun o da çok eğlenceli oluyor tabi adam akıllı güçlü bir grubun olursa :D şuan bu kadar söylebiliyorum elbette bir şeyler değişmiştir 1 yılda belki lvl almak fln kolaylaşmıştır bir fikrim yok :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şunu sorayım ozman. wow'u bırakmamım en büyük sebeplerinden biri oyundaki gelişiminin başka adamlara çok fazla dayanması. dedin ya sağlam grubun olursa diye; şuan oyuna başlasam kimseye ihtiyacım olmadan o sağlam grupdaki adamların seviyesine gelirmiyim yoksa gelişimimde wowdaki gibi başkalarınamı dayalı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim yüreğim dayanmadı grinde gelemiyorum.lvl 50 olana kadar 2 kere bıraktım oyunu :D sonra arkadaşlar oynuyor diye tekrar devam ettim fln. lvl 50 oldum ondan sonra dungeonlara başlıyorsun fenris diye bir set var onu yapabilmek için dungeon farmlaman lazım. bu sefer fenris için grind yapıyorsun :D ve hani kolay dungeonlarda değillerdi.dedigim gibi tek başına oynarsın ama lvl 50 olduktan sonra dungeon grubuna ihtiyacın olacak.ha onu istemiyorsan abyss de kasarsın orda kill aldıkça puan topluyorsun o puanlarla item alabiliyorsun onu zorlarsın ama tek başına o da çok zor bir olay çünkü gang yer durursun.2. bir seçeneğin olur abyss'de karşı faction'a ait kalelerin guardlarını keserek kasabilirsin onlarda kolay değil o da grind istiyor :D yani benim bırakmamdaki en büyük sebep oyuna çok fazla vakit ayırıyorsun fakat bazı şeyleri elde edemiyorsun ha tabiki çok basit olmayacak ama bu da aşırı yani o kadar vakit ayır ve kazancın olmasın zorladım ama olmadı sonunda patladım ve sildim oyunu o gün bugündür oynamıyorum ama bazı yönleriylede çok keyifli bir oyundu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...