doubtful Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 harristhegosu said: LombaK_Knight said: huun said: ben atlet tshirt giymem lan, çıkartın onu. Doğru lan, herifle 5-6 sene bilfiil yattık kalktık hiç t-shirt giydiğini görmedim. Ventrue gibi giyinir Huun. Hehe, koçum benim. Moruk bide bana sor adam goril gibi horluyo gerci sende farksizsin Saygımızdan ARCANE yazdıktan sonra bişey demedim ama abi, sizde bi'ara baya kalabalık beraber yatıp kalkmışınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dile getirmek istemezdim böyle bir hususu, sonuçta centilmenliği ile tanınan birisiyim; ama madem gerçekler dolaylı yoldan da olsa ortaya çıktı, açıklıyorum: "ben bunların hepsini yatağa attım" doubtful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 huun said: dile getirmek istemezdim böyle bir hususu, sonuçta centilmenliği ile tanınan birisiyim; ama madem gerçekler dolaylı yoldan da olsa ortaya çıktı, açıklıyorum: "ben bunların hepsini yatağa attım" doubtful. Konu iğrençleşmiş. Kınıyorum seni Peo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yatağa attım dedi abi,ilişkiye girdim demedi.Yatağa attım(yatağa ittirdim) böyle algılayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Abi o değil de huun'u a4 tech turnuvasına hazırlama turnuvası filan yapılmıştı, noldu o işe yaramadı mı? Huun naptın abi turnuvada? Gençlere yol mu vermek istedin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar