Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 http://www.esl.eu/tr/sc2/news/149552/ Turnuva Başlangıç Tarihi: 19.02.11 - 20.00 Katılımcı Sayısı: 128 Format: Single Elimination - BO3 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 silip reiz mousesi bozulunca, hemen bi cup düzenleyip alıcak yeniden mouse anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ikincilik ödülü biraz tırt olmamış mı? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 huun said: ikincilik ödülü biraz tırt olmamış mı? hehe Yok be, çok güzel o tişörtler :) Bi de taa Almanya'daki ESL Shop'tan taşıdım onları. Bavul ticareti yapıyorum diye sınırdan çevirmediler allahtan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 3 aylık premium üyelik diyo da , neyin premium üyeliği o ? işlevi nedir ? kaydoldum bu arada :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 huun niye kızıon abi bak üzerinde gayet güzel durdu. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Biraz daha ince çalışırsak: Kol ve bacak da eklesek mi acaba. :D Not: huun'un atletten kurtulması beni çok duygulandırdı. Yaşlandıkça duygusallaşıyorum galiba.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 AHAHAHAHAHHAH HUUN ART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kilitlenmeden mesajım olsun istediğim topic :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Thumbs up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 birinci mouse u, ikinci klavyeyi alsa daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bence birinciye üstteki huun resminin portresini verelim gördüğüm en cool adamlardan biri ô.♂ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ödül mü , paketleyin almaya geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yaş sınırı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Oymanq said: Ödül mü , paketleyin almaya geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben atlet tshirt giymem lan, çıkartın onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 huun said: ben atlet tshirt giymem lan, çıkartın onu. Doğru lan, herifle 5-6 sene bilfiil yattık kalktık hiç t-shirt giydiğini görmedim. Ventrue gibi giyinir Huun. Hehe, koçum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Hani nerde SC2 oyuncuları? Mis gibi cup yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 akara su cup a kayıt olanları göremiyoruz,bunu sağlarsan ona göre başvuru artar yada aa şuda girmiş bende gireyim modunda olur olay.Europedeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/winter-1/database/members/ linkinden bakabilirsiniz katılımcılara. Linki cup haberine de ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sağol paşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ahahaha anzelot epic avatar bu arada zachtt w3 efsanesi mi ? "120 Gün Boyunca Ladder'da Birinciydi TUR Warcraft 3 1on1 Lenovo Ladder" şöyle bi achievement'ı varmış esl'de yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dattebayo said: zachtt w3 efsanesi mi ? WC oynamış daha önce evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dattebayo said: ahahaha anzelot epic avatar bu arada zachtt w3 efsanesi mi ? "120 Gün Boyunca Ladder'da Birinciydi TUR Warcraft 3 1on1 Lenovo Ladder" şöyle bi achievement'ı varmış esl'de yuh. 120 gun boyunca zachdan baska kimse esl ladderda oynamamıs demek oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar