hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aranızda cfw ile online a giren varmı ps3 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 öncelikle yasak ayrıca giremezsin, hiçbir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 öncelikle yasak 2. mesaj yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ben sadece sordum hani korsandan bahsetmedim hocam... bi uyarayım dedım de cod blackops da millet çatır çatır ban yiyor aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yeni firmware ile rootkit gelmis bide, cektiyseniz downgrade yapip cfw atsaniz bile sony enseliyor lak diye bulasmayin hic, pasa pasa alin parayi verip oyunlarinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kendim kırdığımdan değil de meraktan takip ediyorum. rootkit olayı yalanlandı sanırsam. onun haricinde banlanma olabilir psn den. çünkü şuan 3.55 kırılmış sürüm. 3.56 kırılmadı daha. 3.55 ile psne girmek için de dns falan gerekiyor. doğal olarak da sony hangi versiyonla girdiğinizi görebilir. 3.55 olanları banlarlar direk. denildiği gibi yurt dışından vs alıp oynamak en iyisi. brick falan olur ps3 kalırsınız öyle sap gibi sonra fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Sony yeni 3.56 firmware kapsamında yeni güvenlik önlemleri eklemeye başlamıştı. Ancak yeni firmware ile korsan oyunlar oynanmaya devam ediyordu. Korsana tam anlamıyla çare olamamıştı. Treyarch konsola eklenen yeni güvenlik önlemlerini uygulamaya soktu. Aynı Xbox 360 konsollarında da görülen online banlanmanın bir benzeri Black OPS serverlarına geldi. Eğer PS3 konsolumuzda kırılmış bir firmware yüklüyse internet üzerinden Call of Duty: Black Ops oynarken fark ediliyoruz ve kalıcı olarak serverlardan kovuluyoruz. Muhtemelen diğer oyunlarda da kullanılacak yöntemle Sony, en azından korsana bu şekilde darbe vurmayı planlıyor. kaynk . mörlnnkznı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar