Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

script

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben script yazmasını biliyorum, hemen öğreteyim.

s - c - r - i - p - t[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
unlive unutmaki (bu ne kadar sacma bir baslik olursa olsun) senin actigin basliga ayni tepkiyi verenlere karsi hissettiklerin crushedasd in sana karsi hissettikleriyle aynidir! Dalga gecmenin bir anlami yok[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
skyly adam zaten dalga geçiyor farkında değilmisin böyle bir başlıga ancak böyle cevaplar verilebilir iyi niyetli bi şekilde yardım isteyipde sorusuna cevap alamayan birisini göremedim daha ben[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:
Mesaj tarihi:
Yoo Bakıyorum ama pek tartışmalara girmiyorum herkes görüyo kimin ne oldugunu o yüzden kavga etmeye çalışan biri karşısındakine bişey yapmaz sadece kendi değerini düşürür.Veya yeni gelenleri ezmeye çalışan biri aynı şey o yüzden kafana takma her şey oldugu yere gider zaten.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:
Mesaj tarihi:
bu düsüncene butun ictenligimle katiliyorum fakat nedense bugunlerde paticik uo emulatorleri bolumunda buna benzer birsuru olay yasaniyor. Ama biz cevap vermezsek ve baska konular yukarda kalirsa yazar dalga geciyorsa zaten amacina ulasamayacak gecmiyorsada {bunlar neden ana cevap vermiyorlar? Diger konulara cevap veriyorlar sadece benimkine vermiyorlar demekki benim konumda bir sey var. Script bilmiyor olabilirlermi? sanmiyorum sadece bu sayfada bile bol bol script tartismasi var o zaman sorun bende} diyecektir :) yani demezse moderatörler cevabini verir.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Online yardım almak güç olacak arkadaşlarımız için ama,
Saygıdeğer Taran abimiz bizleri düşünüp güzel bir site yapmış. Gördüğüm kadarıyla son eksik bölümleri de bitirmiş.
Biraz İngilazcanız var ise bence yazılanları sökmeniz zor olmaz.

http://www.cs.rit.edu/~djr7581/

Bence gayet güzel nezih bir başlangıç olacaktır :)

SimSeK
Theselia
Mesaj tarihi:
tartışmanın bir anlamı yok bence.

script yazmanın kendisine biri tarafından anlatılmasını bekleyecek kadar bu işten uzak birine daha güzel bir karşılama yapılamazdı zaten.

eğer arkadaş bu konuda istekliyse, yukarıdaki tutoriallar bölümünden başlayabilir, ya da arama yapıp öğrenmek istediği konularda bilgi alabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
  • Yeni Oluştur...