Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Selam kankasyonlar, herkes blogcu olup yazı döktürmeye başlayınca ben de kıskanıp açıverdim bi tane. Başımdan geçen olayları abartıp, süslendirip sokak jargonu kullanarak yazıya döküyorum. Niye sokak jargonu kullanıyorum? Farklı olsun diye ve de biraz samimi geleceğini düşündüm. Hani kimin blogunu okusam maşallah hepsi birer kraliyet çocuğu riçırd kıvamında terbiyeli takılıyordu. Ben de tam tersine, sokakta insanlar nasıl konuşuyorsa(herkes öyle değil tabi) ya da işte arkadaşlar arasındaki o dialoglarda olduğu gibi hikayeler yazıyorum. Şöyle bi göz geçirirseniz, okursanız mis gibi olur yani sevinirim çok. Zaten toplam 2 şey yazmışım. 1. Hiiç aynı ya - Murti ile bir anım http://cugaraiyimis.blogspot.com/2011/01/hiiic-ayn-ya.html 2. UO'ya tekrar başladığım ilk günkü anım bu da(dün başladım) http://cugaraiyimis.blogspot.com/2011/02/ne-bu-lan.html seviyorum hepinizi. yalarüng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Murti ile olan anı iyiymiş. Murti'nin devamı niteliğinde birşeyler gelirse takip ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 murtiliyi okudum beğendim baya eline sağlık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 zahmet olmazsa yeni bir şey yazdığında öm atsan linki üşengecimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sevindim ya beğendiğinize :) daha çok şey yazmak istiyorum da vakit bulamıyorum. daha doğrusu konu bulamıyorum yazacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Başarılı reis jargonunu sevdim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar