Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi niye telefon mevzunu bukadar prestije mevzuna dönusturursunuz anlamiom ya, isini göruyomu,ihtiyaclarini karsiliyomu, tamam ozaman? "bi elde 3gs digerinde 4 var offf garizma stayla hayvanlik eheuhe" olayi nedir? 3gs'in sifiri burda da 500 euro civari. Ayrica turkiyede unlock edilemeyen iphone dolu suan diye biliyorum, fiyatlari baya dustugunden 3gs'inde fiyatini etkilemis olmasi lazim. 600-650 falan olmasi lazim fiyatin, netekim ingiltereden gelirse bide pasaportla kayit mayit isi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Holy said: gellidus said: 3gs 32 gb beyaz için telefoncudan fiyat aldım. Kendisi 850 ye fln alıyor. Siz nasıl bir ölücüymüssünüz 400 e fln almaya kalkıyorsunuz.O telefoncunun adresini versene biraz para kazanalım. Troll economies gerçek oluyor galiba, 3e alıp 5e satarak infinite money elde edeceğim. aslında 3 e alıp 6 ya satsan onla 2 tane 3 e alıp 12 ye satsan bu döngüyle çalışman gerekmez hiç :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Daha dün sordum 800 Tl dedi. Benim her telefonu aldığım ankara Arcadium Turkcell bayisi. Ankara mithatpaşa taraflarındaki telefonculardan cayır cayır satarım.. Eğer varsa elinizde 3gs ve gerçekten 500-600 e satıyorsanız. Ne kadar bulabiliyorsanız bulun tamamını alıcam ben.. sizin gibi insanlar ile ticaret yaparak zengin oluyor 3 kuruş etmeyen adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sesu said: 500 Liradan fazla dediğin 8 lira daha fazlaymış şimdi baktım asdasf. Evet sanırım daha hayırlı olacak öyle yaparsam, topic kapatılabülüğ. Sori gençler. Abicim şunu niye okumuyorsunuz hiç biriniz? SATMIYORUM! asdeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Spiegel said: 400 tl ye iphone un 2g sini anca alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 900 veren çıkarsa aslında temizinden bir 32gb okutabilirim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sesu said: sesu said: 500 Liradan fazla dediğin 8 lira daha fazlaymış şimdi baktım asdasf. Evet sanırım daha hayırlı olacak öyle yaparsam, topic kapatılabülüğ. Sori gençler. Abicim şunu niye okumuyorsunuz hiç biriniz? SATMIYORUM! asdeg Biz sana satıyorsun mu dedik alalım mı dedik iphone'u ! Konuşuyoruz biz öyle :< Herkeste bize kızıyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 satışın iptali nedeni ile kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar