CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ya beyler babamn pcsinde 2ye ayrik driver C ve D die ztn bilinecek bisi nese ama 2snde de windows yuklu birini silmek fln olabilir mi bn az bisey biliorm ama emn diilmi pcye bisi olur die korktum bikac tavsiye verirmsnz acep?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 C: sürücüsündede Windows yüklü D: sürücüsündede.Peki sen hangisindeki windowsu kullanıyosun? Çözüm 1 Diyelimki C: dekini kullanıyosun.D: sürücüsüne direk windowstan format at Başlat/Denetim Masaı/Yönetimsel Araçlar/Bilgisayar Yönetimi Sol tarafta Depolama'nın altında Disk Yönetiminde D: yi seç ve biçimlendir e bas. Yada format atmak istemiyosan sadece windows dosyalarını sil.Yani Windows klasörünü sil ama be bilim bence direk format at.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 birini silmek derken, iki tane windows bilgisayarı başlı başına sapıttırır. c'dekini silersen başın çok ağrır, d'dekini silersen bazı programların çalışmalarında sorunlar oluşabilir. ama eğer bilgisayarı bilinçli olarak kullandıysanız, kullanırken bu riskleri de düşünerek programları uygun yüklediyseniz sorun çıkmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bilncli kullandk aslında bn btun pcye format atmak istiyorm sizin dediinizi 2snede yapsam sırayla olmaz mi?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 2 sine de aynı işletim sistemini kuramazsın sanırım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar