Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahvaltı Manyaklığı

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

tatilde annem hazırlarsa yaparım anca kahvaltıyı. normal zamanda 2 nescafe 2 sigara. aha bu kadar öküzüm bu konuda.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

bazen deli yerim sabah 2 omlet caylar sutler yaglar ballar yumutrta pastirma sucuk sosis fln
bazanda muhtemelen yazin hic kahvalti etmem ne kadar erken kalkarsam kalkiim oglene kadar bisi yiyemem[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

Aha hiç filmlerdeki gibi yatağınızda kahvaltı etmişmiydiniz ?
Ha kız arkadaşım bole hani değişiklik olsun diye sabah hazırlamış tepside getirmiş. Uyandırdı beni. Oda yatağa geçti.. Birbirimize lokma veriyoruz ama 50 takla atıyoruz aman meyve suyu dökülmesin man şuna çarpma derkeeeen....

foşş bi dağıttık yatak rezil oldu. Ne romantizm kaldı nede yatak..

Diğer gece koltukta ayrı ayrı uyumak zorunda kalmıştık..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

30 yıl. 2 yıl. sen hisseni sat ben gelmeyim :p (Şimdi der her yıl birini elimine ediyoruz 3. yıl sıra bende :))
//Yada şöyle: Abi bi tur be 10 dakka abi be bi yokuşu çıkıp geliyim :p[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun

[Bu mesaj kiddo tarafından 02 Eylül 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ÖÖÖhhhöHHÖ :) Neyse konuyu dağıtmayalım efendim :) Kahvaltı diye bişeyi aile olmadan yapamıyoruz. Aile olmadığı için dolayısıyla kahvaltıda olmuyo. Elime ne gelirse yerim. İğrencim.[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
Sosyal ağlarda paylaş

Hayretler içinde izliyorum konuyu. Ben nefret ederim kahvaltıdan. Cidden. Sabah kalkıp bişeyler yemeyi sevmem, kahvaltılıkları hiç sevmem. Eğer yemek olarak sadece kahvaltılık varsa aç kalırım. Tokum mokum der geçiştiririm. Olmadı şokella-ekmek, ekmek arası peynir domates yerim. Ama oturup kahvaltı yapmak cidden sevmediğim şeyler arasında. Bi kere zaman kaybı kahvaltı. Yok çayı demlenicek yok masası hazırlanacak. Böyle tosttu mosttu sucuklu yumurtaydı olursa yerim tabi. Ama o masada oturmak sıkıyor beni. Hemen yer kalkarım alırım gazetemi okurum.

Hele hele nedanko nun dediği gibi akşamın bi saatinde kahvaltı yapmak... Allah korusun. Öyle sevmem kahvaltıyı. Kabul ediyorum biraz cins bişey benimkisi. Ama sizde normal değilsiniz be kardeşim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 01 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
Kahvaltı konseptini ne kadar seversem seveyim, maaselef uyanır uyanmaz azıma bişi süremem, bu süreç de 2-3 saat sürer =o(

+9 (nie 9 ??? diablesse de kaç harf var anladın sen anladın)

ben mesela 12 1 gibi kalkıom 4 5 gibi anca yemek yiyebiliom mide hazımsızlık yapıo bişey istemio nolcak bu halim insomnia ya yakalandık :( neyse kış gelince düzelir uyku düzenimiz

eğer zayıflamak yada hep aynı kiloda fln kalmak istiyorsanız sabah bişey yemeyin kahvaltı fln yapmayın 4 5 gibi abarın böle 2 kol sucuk 10 15 tane sosis fln yiyin bişeycik olmaz (benim gibi)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...