hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Karakter ismi : Holysmoke horde Server : xavius Armory : Holysmoke @ Xavius - Game - World of Warcraft Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilecek mi: H (herhangi bir hack konusunda kimliği kendim verebilirim) *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E işten dolayı yeterli vakit ayıramıyorum bu yüzden satmayı düşünüyorum... ciddi arkadaşlar 544 699 74 93 FIYAT 150 TL daha makulu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 fiyat iyiymiş,1-85 arası 300tl fiyat veriyoruz pwl olarak,yani fiyat gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 telefonunu öm olarak versen senin için daha iyi olur diye düşünüyorum herkeslerin görmesine gerek yok ilgilenenler alsa yeter bence ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya bu 150 hiç değişmiyor vanilla dan beri 60 priest 150 / 70 hunter 150 /80 lock 150 /85 bla bla 150, nedir kardeşim bu 150 deki keramet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yiğidin malı açık skaduhdklasdlasjd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hocam satıyorum direkt çıksın elimden işte 150 tl ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Fiyat gayet iyimişti aslında ama bıraktım bende artık hayatımı mahvetti bu oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kimlik fotokopisinin verilmeme sebebi nedir onu merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 güvenlik açısından olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sonuçta bir oyun hayati değeri taşıyan bilgiler neden verilsin ki 150 tl içinde kimse kimseyi dolandıracağını zannetmiyorum ayrıca telefon numaramı bıle cekınmeden vermişim whois ettirdiğinizde bile adım soyadım çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 güncel güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 çok güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar