Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrari F430

arc

Öne çıkan mesajlar

az önce ferrarinin web sitesine girdiğimde anasayfada bir dikiz aynası dikkatimi çekti, arkasında f430 yazıyordu, siteye girdim, hemen bakındım sağa sola, sadece ferrari owners bölümünde resimleri vardı, oraya da üye değilim tabii ki, flash animasyondan 3-5 küçük resimcik gördüm, hastası oldum tek kelimeyle, gittim ekşiden baktım, şu link çıktı

http://www.infomotori.com/a_16_IT_11649_2.html

çıldırcam ya bu nasıl bir güzelliktir, ÖEAAAA![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

hüleeyynn! benden önce nasıl açılır bu thread :horace:

Ferrari 430 Modena
ya bu araç bildiğimiz Modena + Enzo olmuş her yönden :) ilginç...
Bi kaç hafta önce fotosunu bulmuştum bunun ama haberim yoktu (fotonun ismi de alakasızdı) yeni model olduğundan rahatsızın teki Modenasını Enzoya benzetti heralde dedim :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ferrariye modifiye yapılmaz abi yapılcak tek şey lpg taktırmak olacaktır!:P
şaka maka bence gereksiz bişi herhangi bi ferrariye yapılacak herhangi bi modifikasyon ona yapılacak en büyük hakarettir bence..modifikasyon çünkü biyerde yetersiz buluorm demektir eh burdada böle bişi söz konusu bile olamaz![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrael, 31 Ağustos 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
ne?!?!
sen delimisin yahu!
bence enzo araba dizaynında son nokta falan yani ondan güzel araba daha uzun süre gelmicek gibi ve bu araba enzo'nun yanına bile yaklaşamaz!

bu bana gore eski dizaynlara daha çok benziyo enzo ile alakası yok tek benzerliği ikisi de ferrari ve kırmızı olması (genelde) enzo basar[signature][hline]wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 29 Ağustos 2004 15:00 tarihinde demiş ki:
Bam Margera nın arabasından işte..

ne? yok daha neler? nası yani?

edit: enzoya benzemiyo demek için şaşı olmak lazım, arkası çok benziyor, başka bi yeri değil.

[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind

[Bu mesaj sanerixx tarafından 31 Ağustos 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...