arc Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 az önce ferrarinin web sitesine girdiğimde anasayfada bir dikiz aynası dikkatimi çekti, arkasında f430 yazıyordu, siteye girdim, hemen bakındım sağa sola, sadece ferrari owners bölümünde resimleri vardı, oraya da üye değilim tabii ki, flash animasyondan 3-5 küçük resimcik gördüm, hastası oldum tek kelimeyle, gittim ekşiden baktım, şu link çıktı http://www.infomotori.com/a_16_IT_11649_2.html çıldırcam ya bu nasıl bir güzelliktir, ÖEAAAA![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bana nedense japon arabalarını hatırlattı.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Prototip galiba bu ?[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 neden böyle arabalar bize yar olmaz, çok çalışsan bile yar olmaz[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bir gün seninde olur dicem,demiyim :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hüleeyynn! benden önce nasıl açılır bu thread :horace: Ferrari 430 Modena ya bu araç bildiğimiz Modena + Enzo olmuş her yönden :) ilginç... Bi kaç hafta önce fotosunu bulmuştum bunun ama haberim yoktu (fotonun ismi de alakasızdı) yeni model olduğundan rahatsızın teki Modenasını Enzoya benzetti heralde dedim :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 :) , ama allah için, accaiip tatlı olmuş bence, öyle böyle hoşuma gitmedi yani, dün gece thread i açtıktan sonra gittim bi bardak soğuk su içtim üstüne.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çok tatlı olmuş bea ne kadar bu araç aliim birkaçtane :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 gusel ama spider fln daha karızma geldı banma[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bam Margera nın arabasından işte..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 3dmax le yapmışlar heralde bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ferrariye modifiye yapılmaz abi yapılcak tek şey lpg taktırmak olacaktır!:P şaka maka bence gereksiz bişi herhangi bi ferrariye yapılacak herhangi bi modifikasyon ona yapılacak en büyük hakarettir bence..modifikasyon çünkü biyerde yetersiz buluorm demektir eh burdada böle bişi söz konusu bile olamaz![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Enzo'dan çok daha başarılı bir tasarım olduğu belli..[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ne?!?! sen delimisin yahu! bence enzo araba dizaynında son nokta falan yani ondan güzel araba daha uzun süre gelmicek gibi ve bu araba enzo'nun yanına bile yaklaşamaz![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 LPG tankı nereye giriyor tam olarak?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Tyrael, 31 Ağustos 2004 19:31 tarihinde demiş ki: ne?!?! sen delimisin yahu! bence enzo araba dizaynında son nokta falan yani ondan güzel araba daha uzun süre gelmicek gibi ve bu araba enzo'nun yanına bile yaklaşamaz! bu bana gore eski dizaynlara daha çok benziyo enzo ile alakası yok tek benzerliği ikisi de ferrari ve kırmızı olması (genelde) enzo basar[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Eternal, 29 Ağustos 2004 15:00 tarihinde demiş ki: Bam Margera nın arabasından işte.. ne? yok daha neler? nası yani? edit: enzoya benzemiyo demek için şaşı olmak lazım, arkası çok benziyor, başka bi yeri değil. [signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 31 Ağustos 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 önü 360 modena farlar fln, arka farlar enzo gibiymiş lol.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 alıcam bi tane be!![signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sadece arkası değil ki dikkat ederseni yan hava girişleri de benziyo (enzo kadar devasa olmasa da) önde de benzerlikler var -tabii arkada olduğu kadar keskin değil-[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 2 tane alacam birini yedek[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Alla alla her halde enzo genel anlamda daha iyi ama tasarım olarak benim gözüme daha güsel geldi F430...[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: sanerixx, 31 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: edit: enzoya benzemiyo demek için şaşı olmak lazım, arkası çok benziyor, başka bi yeri değil. şaşıyım ben[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar