Chosen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ultimada deliler gibi aradıgım bi script var bounty hunter yanı playerlara gorev veren npc bu konuda yardım cı olucak arkadasları beklıyorum buradan yada msn den ulasabilirler... msn : [email protected][signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Öncelikle bounty hunter benim bildiğim Starwars Galaxies'de var bu oyunda 1998'den beri hiç karşılaşmadım. "Treasure Hunter" dersen olabilir ama script dersen olmaz çünkü bu tazr konularda bilgi almak için buradan 9 kat üste yer alan ayrı bir alan var ki adıda "UO emülatörleri" orayı salık veririm. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ara bıraz kesın bulursun bulamazsan ozel msj at bana maılını soyle yollarım...[signature][hline]Sanitar Shard.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya direk yolla adama..[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 www.scriptsharing.org ta bulabilirsin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 direkt olarak msn den yollayabilirisniz...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ozelden yolladım...[signature][hline]Sanitar Shard.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 eyv kardeş[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar