BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Ainu, 02 Eylül 2004 00:38 tarihinde demiş ki: said: BiTcH_oFBaT, 01 Eylül 2004 09:52 tarihinde demiş ki: said: Ainu, 01 Eylül 2004 01:18 tarihinde demiş ki: oha ya neden rtn olmucakmış ki seneye neyimizi eksik gördüler kapatalım hemen açıklarımızı ? çünkü dışarda sağda solda gezinen metalci görünümlü gereksiz insan topluluğu yüzünden ! iyi de güzelim öle bold falan yapıp baarmasaydın... di mi !? sen rtn biletlerini sokaktaki tip sayısına göre mi satıosun?herkes istediği gibi giyinir her müziğin üniforması mı var ben 6-7 yıldır gayet güzel dinliyorum ve sahip olduğum siyah eşyalar : 1 adet küpe,1 spor ayakkabı,çoraplarım,bi de ls&co yazan tişörtüm napcas şimdi .? bu kadar grup gelio 75 milyon verip izliyebiliosn ama o insanlar gelmio ! hedef 5000 di .. 3400 civarı biletli insan gelmiş ... sen zararı düşün... aklıma geldikçe çıldırıorm çünkü .. Türk seyircisine iyilik yaramıyor bu konuda çünkü ! O seyirci die hitap ettiğimiz kişi evinde mp3 dinlemesini aldığı vcd konserleri izlemeyi seviyor çünkü .. kıymet bilmiyor üzgünm ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar