koful Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Merhaba arkadaşlar, oyunu bıraktıgımdan dolayı wow hesabımı satıyorum, içinde 80lvl druid, hunter ve warlock ile 70lvl mage bulunmaktadır. druidin ve warlockun pvp pve setleri bulunmaktadır. Yalnız accountta cataclsym upgrade i yoktur. Gizli sorusundan wow pakedine kadar herşeyi elimde. Satış istanbulda elden yapılacaktır fiyatını pazarlıksız 150tl olarak dusunmekteyim, ilgilenenler telefonla iletişime geçmek için özel mesaj atsınlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ben de yeni aldığım battle chest'imi satıyorum. İçinde sadece level 34 Orc Beast Mastery Hunter var. Paket, CDler ve kitapçıklar aynen duruyor. Oyuna ısınamadım bir türlü. İlgilenenler özelden teklif versin lütfen. Mecidiyeköy'deki mağazama gelirseniz elden satış yapacam. http://ecx.images-amazon.com/images/I/61WQ8qb9cmL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yaaaa 150 istemiş.bi de pazarlık yok demiş.50 lira veren bulursan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dasaaa nın parasını caldım sana 100 dasaaa parası veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 150ye bulamazsın müşteri. daha cataclysm alınıcak. ve üstüne item verilecek. boş account gibi düşün sen sattığın şeyi ona göre biraz 80 karakterin için ekle, bolca 2. el olduğu için çıkar ve gene fiyat ver derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar