Npc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ben bu soruna anlam veremedim basına gelen duzeltebilen biri varsa lutfen yardım etsin, yaratıklar insanlar playerlar olunce o undeadlerdeki olaydan oluyo undeadlerdeki o olayı silmiştim zatende playerlarda fln cok komik oluyo adam ghost modda elinde kılıc kalkan geziniyo yaratıklar olunce fizzle verme efekti cıkıyor ve lootları etrafa dagılıyor fln cok sinir bişi lutfen yardımmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bence serveri sil bi daha kur :D[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... www.antu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Up!!! Kimse cozum bulamadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 soruyu adam gibi sorsana anlayamadım[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Server da ki bütün eventları listele playerların üzerindeki bu ancak bir event la olur incele hepsini...[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bir daha kurmayı dene[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 sphereevents.scp de yannıs bişiyi sildin heralde. ya da spheretables.scp de on=@login altına undead eventi mi ekledin naptın :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Aynısını bi ara bana remote vermediklerinde yaşamıştım npcler yazdığım posion yememe kendine heal etme summontları dispel etme eventını admine vermiştim o da saolsun eventı koyup on logine eklemişti adamların üzerinde büyü etkisini geçirir kendini tedavi eder yazıyodu :)[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 eh disaster kısaca coder (öyleydi di mi) avpnin hataları çok meşhurdur. Bi ara mesela X in değerini 21 yap derdim o Y nin değerini 31 yapardı. :)[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yok ya oha login in altına undead de koymadık abartma tazmanyak :) icq nu ver bi ara ikimiz de online olunca serverı acam sen gir bak anca oyle anlatabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar