MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Evet arkadaşlar. Hiç alkolden muhabbet etmedik. hazır ben rakı meze bira karıştırırken, sizlerle alkol muhabbeti yapmak istedim.. En fazla ne kadar hangi alkolden tükettiniz. Alkol ile ilgili bir anınız var mı? Mesela içip bi kızla konuşup reil olmanız vs... Hangi içkinin kafasını seviyosunuz, hangisini sevmiyosunuz? Ne biliim döktürün bişiler..[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesela ben biraz once aldım rakımı, sigaramı. Annemlerin evinin önünde çok büyük bir arazi var. Hafif yeşil. Gittim oraya. Rakımı peynirimi yudumlarken, sözlerimi geri alamam şarkısını soledim hafif sesli . Kimse duymamıştır. Koca boşlukta. Süper oldu..[signature][hline]
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Garbage bir göz at, alkolle ilintili olan o kadar çok konuşma varki.. ohoo :) Mod'lar yeşil aycı kesin! *!Birasından yudumlar*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yokkı bıramız su ıle ıdare edelım artık[signature][hline]
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Despot mod bunlar o zaman. Alkolik başlıklar itinayla aşağıya yollanıyor ya.. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Hiç alkolden muhabbet etmedik hadi canım sende[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Garbage lik bir konu olduğunu düşünmüyorum. yada herneyse.. Ben başlıyım anlatmaya.. Bizim lisede 4-5 arkadaşlık bir grubumuz vardı. Okulun manyakları derlerdi zaten bize. Mesela nedanko sınav var, bişiler yap derdi hemen bi piçlik üretilirdi. Veya şu hocaya sinir oldum derlerdi hemen bişiler yapılırdı. Ee boşuna okulu sonunculukla bitirmedik. Peki bu gücümüz nerden geliyordu? Tabii ki alkolden.. Biz her çarşamba 1 şişe viski alıp 4-5 kişi içerdik. Her hafta biri alırdı.. Bir hafta sıra bana geldi. 1 şişe JB aldım. Tenefüste biraz yudumladık plastik bardaklarda.. şişenin 1/4 ü bitmişti. Zil çaldı. Bizimkiler hadi çıkalım dediler. Ben dedimki benim dersim boş, siz çıkın , ben biraz daha takılıcam gerisini bırakırım içersiniz. Peki dediler.. Gerisini miş ' li anlatıyorum. Bunlar o dersin sonunda gelmiş. Ben merdiven altında (biz hep merdiven altında içerdik) oturuyomuşum. Önümdede boş bir şişe.. Neyse efenim. Benikaldırıp götürmüşler sınıfa. O an ürüyebiliyomuşum . Ama ben çok bulanık hatırlıyorum. Neyse.. Sınıfa girmişim. Beni sıra arkadaşımın yanına oturtmuşla. O ana kadar kimse bişi çakmamış. Arkadaşımada solemişler. Boyle boyle diye.. Neyse.. Ders Almanca , Alamn bir hoca giriyor derse. Ve ben ana avrat saydırmışım kadına.. Ama türkçe olarak. .tir git burdan hoşaf seni. Ders mers yok lan kapatıyorum lan sınıfı. Felan diye yaklaşık 4-5 dakka bağırmışım. Kadın dumur tabii. Anlamış sonra. Bunu çıkarın demiş. Sonrada bir taksiyle beni eve getirmişler. Ben eve gelmişim uyumuşum.. Ve kalktığımda halen sarhoştum. Sanki 8-10bira içmiş gibi ama en azından ayıktım.. Kavrıyodum olyları.. İşte bu yüzde aynı zamanda en çok savunma dolduran heriftim okulda.. :) edit:herife demişim.. kadındı..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Eylül 2004 03:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hehe nedanko süper :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 2 kere çok kötü oldum alkolden.. Bir zamanşar çok fazla tükettiğim için 2 kere kötü olmak devede kulak gibi kalıor.. Birincisi yukardaki.. 2. ciside. İlk işimi almıştım. Hayatımda ilk defa kendi becerilerimle para kazanacaktım. O zamanın parasıyla 300 milyon para almıştım.. Neyse biz arkadaşlarla krafta gittik bunu kutlayalım dedim. Üst katına doluştuk. Kızlı erkekli 7 kişi falandık. O zamanda kraftın karşısında bir club vardı.. Benim bir geede içtiğimi sayayım size.. 8 bardak votka 3 bardak viski 4 bardak tekila 3 bardak bira çoğuda fondip.. Sonra cluba girdik . Ve gerisini hatırlamıyorum.. Gözlerimi hastanede açtım. Pipimin ucundan 20 cm lik bir boru girmişti. Bide burnumdan mideme uzanan bir boru vardı. Serum falan bide.. O günden sonra azzalttım içkiyi. Söz verdim kendime. REzil olduk yani işin özü..[signature][hline]
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 en çok bira gelir sora tekila! bende ufak bi problem var bira dışında(bazen onuda)fondip içiorum buda problem yaratıo çoğu zaman.. mesela rakıyı ilk denemem: 4kişi gittik bi büyük aldık geldik eve başladık içmeye.ben zaten sevmediim için direk bitsin işkence hesabı 1.yi koydum(rezalet bi tat).bırakmadılar tabi..2.yi çaktım(fena diilmiş)derken 3.(güzel lan bu),4.(harika lan verin daha),5.(bi büyük daha kap ordan genç),6.yı adamlar hadi bu son die verdiler yannız bardağa full rakı koymuşlar üstünede biraz su eklemişlerki gri olsun fln..onuda çakınca ben kendimi kaybettim:( kendi evime gelince hala buram buram rakı kokuodum dolayısıyla biraz kolonya fln sıktım onun kokusuda rakı gibi gelince bayıldım.. şimdi hala rakı içmem rakı içenin yanınada çok yaklaşmam!kokusundan bayılacak gibi oluorum meretin![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben rakıyı 3 sen içmedim. Niyemi? DOğum günümdü. işte çiğ köfte falan yaptım (deli yaparım bilenler bilir) Rakı açtık. Bole anamda borek morek yapmış kadıncağız.. Masa full ama. Yemede yanında yat. Sonra Sivri zekalı bir arkadaşımız. rakıyı açınca üstünü yakıcan o zaman manyak oluyo dedi. Adam yaktı. Mum gibi yandı 10 dk .. SOnra içtim. VE rakıyı 3 sne ağzıma almadım. Halen çok içmem..[signature][hline]
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 noluoki yani yanınca tam anlamadım ben!? eh keyifide rakıyla yapıosun ama! valla illa keyif yapacaksam alırım biramı sigaramı walkmaimi sahile inerim takılırım öle..ama arksızda keyif olmuo ya nese..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: axedice, 01 Eylül 2004 03:33 tarihinde demiş ki: said: Hiç alkolden muhabbet etmedik hadi canım sende Anı manı manasında soylemiştim.[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Tyrael, 01 Eylül 2004 03:58 tarihinde demiş ki: noluoki yani yanınca tam anlamadım ben!? eh keyifide rakıyla yapıosun ama! valla illa keyif yapacaksam alırım biramı sigaramı walkmaimi sahile inerim takılırım öle..ama arksızda keyif olmuo ya nese.. Arksız zordur bilirimde.. Yanlız takılmak süper. Ama tüm kaygılarından (biri beni görür , manyakmıyım ben) vazgeçiceksin. Bir şizofren gibi davranıp sanki yanında insanlar var gibi, müzik söyleyeceksin. GErçekten dene. Ama kaygılarından vazgeçmen birinci şart.. Bugün sarhoş olma isteği vardı.. 3 bira yetmiyecek diye düşündüm ondan rakıda içiyorum.. Pederlerin evinde alkol bol. Tüketelim bari..:)[signature][hline]
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 eheh boşa gitmesin tabi! yoktur öle bi kaygım sabahları okula giderken bile takarım sölerim şarkımı dolmuşta vapurda(yok artıkta mırıldanırım işte)! ya sölerim şarkımı sölemesinede bizim burda sahil dediimiz yer caddebostan fln adamı dövebiliriler bile şarkı söledii için hiç belli olmaz tinerciler fln... aslında bigece belgrad ormanına gitmek lzm fln geceden kalıcan içerde bilerek fln takılacan kafana göre! Not:buda güzel olur bence paticik toplanıp piknik fln yapsa dicem?[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sana tek tavsiem kızları unutmandır artık dicem ama malum diab var:P[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Aha bizim arkın evinde olanı anlatıyım... Şimdi 5 erkek taksimden geliyoruz. Taksimde -Şampiyonda bir kokoreç -30 ar midye falan -Bide alkol öncesi bereketde döner.. Alkol yine gırla..Eve geldik yine içiyoruz devam.. Sonra bir arkadaş midem bulandı dedi tam tuvalete giderken böö.. bir dağ kadar salonun ortasına kustu.. Sonra bizim bir arkadaş gördü kusmuğu tam önümüzde tabii.. Onunda midesi bulandı gidene kadar aynı yere oda boşalttı. Sonra diğeri falan derken. 5 kişi aynı yere ama istisnasız ve istemsiz şekilde kusut... Tam bir dağ oldu. SOnra hepmiz güldük. Üstünü gazteyle kapadık.. İçmeye devam ettik Ve orada uyuduk. Bu kadar iğrenciz.. Sabah ablası gldi temizledi..[signature][hline]
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tam rezilsiniz ha nedanko! valla bana daha yeni başladıım dönemlerde bi abim sölemişti hala mümkün mertebe uymaya çalışırım.. içkiyi zamana yayacaksınmı ne öle bişiydi[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Alkol bu zamanla mekanla alakası yok.. İç bakalım zaman yayarak bir büyük, görüyim seni.. *!Zamanın sahibi benim uleaaayn* *!Hıck* *!İstediğimi yayarım, istediğimi yaymam, keyif benim uleaayn* *!Hıck* *!Bööööğğğ* Diye gezersin...[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: aquila, 01 Eylül 2004 04:29 tarihinde demiş ki: oha yuzsuzsunuz bide ablasina temizlettirdiniz... Euheu dooru valla.. Faraşla temizlemiş.. :) O kadar çok yani..[signature][hline]
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 1-içmiorumki rakı:) 2-içsem rakı içerim içiliş itibariyle daha çabuk giderimde.. 3-zaman çok o bi rakıyı bi saattede içersin 1gündede olay budur! içkiyi rezil olmak için deil keyif almak içecen![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Zamandan kastınada bağlı tabii. Zaman göreceli bir kavram.. TAbiiki zevk almak için içicen. Zaten koca hayatta 2 kere rezil olduk, başka olmadık allaha şükür.. Prodigy - Smack My Bitch Up (klip) Kafan burdaki gibi olucak...[signature][hline]
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hah ii oldu sölediin bidaha indirim onu ben eyv![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 onu bunu bilmem de ben alkol komasina gircem bi kac haftaya[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bahsettiğim klibi ftp://212.98.241.78:6931/kazaa/Prodigy - Smack My Bitch Up.mpg çekebilirsin..[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar