Nimlothwin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 silmarillion. hobbıt. yuzuklerın efendısı 3u bı arada olan kıtabı. sora dragonlance derım ben gerısı faso fıso kendı gelır zaten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Önce Silmarillion'dan başlamasın bence.Yeni ilgilenen birini oldukça sıkar ve eziyet çektirir.[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Silmarillion başlangıç için çok kötü bi kitap lotr'ı okuyup tarihçesine ilgi duyacaksın ki onu okuyasın hobbit iyi bi başlangıç bence lotr'la başlayacaksın.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben hakkaten belgariadla diğer sparhawkımsı seriyi pek sık karıştırıyorum kafamda. ne öyle o be.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Belgariath ve malloryon serisi ile Elenium ve Tamuli serileri birbirine çok benzerler. Yazarı tanımak üslubunu anlamak istiyorum diyorsan bu ikiliden birini seçmen yeterli. Gerçi ben hepsini okudum(ama küfretmiş deilim:)). Ayrıca arada geçen espriler bazen epey koparıyor adamı. Belgarath: Şurada gördüğün adam da Batının Hükümdarı ama hangi çizmeyi hangi ayağına giyeceğini bilmiyor:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ölüm Kapısı serisini öneririm ben[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 tbiki il önce Tolkien'in Lotr'yla başla ama ek kitapları okuma , çou ticari amaçlı işler,, sonra David Eddings'in serilerini oku, ellenium ve tamuli benim favorilerim, en sonda alışkanlık yapcak olan Drizzt'in kitaplarına başla, 11 kitap oldu seri, elden bırakanı takdir ederim cidden, saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bence: tolkieden gir drizztin ilk uc kıtabını oku (digerleri sıcıs) uzerine dav id eddingsin elenum ve tamulil uclemelerini oku ardından mukkemmele yanı dragonlance e gec(aman sakın margeret weıs dısındakılerı okuma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 valla drizzt'in yeni serisinden olan Sessiz kılıç'ta bayaa ii, tavsie ederim, artemis falan bayaa ön planda , güzel yani... saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bir kere Artemis her zaman bir numara:) Arkadaşım salvatore itaplarının en iyisi 2. 3 leme olan Buz Yeli vadi si. Vee dl kesinlikle mükemmle değil.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Eddings severler : "Althalus'un Dönüşümü" (Redemption of Althalus) Bu kitabı deneyin.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bence Dl serisinin ilk üçlemesi çok güzel diğerleri hep tekrar tekrar tekrar Hep şöyle geçiyor hani hatırlıyonmu şurada şunu yapmıştık falan filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Öncelikle kesinlikle Silmarillion gibi ağır bir kitapla başlama. Eğer frp oynamadıysan ve bilmiyosan Hobbit'in üstüne LOTR derim. Böylece çoğu kitabın esin kaynağını anlamış olursun. (Ustaya saygı) Sonra DL'den Weis&Hickman'ın kitapları (özellikle ilk üçleme müthiştir, sonra bozulmaya başlıyo) ve FR'dan Salvatore ile Cunnigham'ın yazdığı kitaplarını okuyabilirsin. Sonra artık kafana göre takıl. Eğer frp biliyorsan Silmarilloin-Güç yüzüklerine Dair-Hobbit-LOTR diye gidilebilir.(LOTR okumadan olmaz!!!!!!!!!!) Sonra FR ve DL dışı şeyler dene derim (mesela Ravenloft veya Gediksavaşları) çünkü o kitaplar hem sıkça oynanan dünyaların kitapları olduğundan Raistlin, Drizzt gibi karakterleri ve hikayelerini duymuşsundur, hem de öyküler daha ziyade bizim oynadığım oyunlar tadındadır. Ama gene de okuyabilirsin, ilk kitapları güzel ikisinin de[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar