Fefe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mining büyük ihtimalle kalır diye düşünüyorum, öyle çok param olmadı hiç... Ama Jewelcrafter yok bizim serverda birde :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aç bi tauren druid. Herbalism 1 saniye sürsün, kuştan inmeden topla. Aksın gitsin herba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 uldumda deli gibi ot fışkırıyordu fixlediler dün lazım oldu 1-2 stak obsidium kazayımm dedim 300 stack falan stoklamışım kaptırıp :D ( 82'den 84 e level kastım arada ) vashir de aynı spottan arka arkaya 3 kere herb ve ot almışlığım oldu. resmen fışkırıyordu heryerden uldum da böyleydi fixlediler , vashir e de böyle bir fix gelir mi acaba sömürelim gelmeden , yoksa normal spawn böyle mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Get enchanting on an alt. Get to ~1800 arena rating. Buy 3 vicious offhands a week at 700 per and shard them. profit??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar