kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aquila said: adam aytek terk. çocuktum lan çocuk max 6 7 yaşındaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ateş ölçen dereceli aleti kıçıma doğru koydum ateşimi ölçücem bi sn ateş ölçerken en verimli yer kıç oluyo dimi ? sonuç ne olcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aquila said: adam aytek terk. ahahah eğer sirke yoksa kolonya ile yap o da yoksa buzlu su o da yoksa soğuk su o da yoksa rakı vardır onla yap o da alkollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 rakı konusunda ciddi isen yapıcam bak dalga geçme olm sebebim olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 oğlum manyak mısın lan evde musluk yok mu ordan akan suyla yap bari doldur leğene suyu ordan bezleri ıslatıp ıslatıp koy koltuk arana apış arana diz ve dirsek aralarına boynuna beline falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 lan rakıyı vücuduna sür anlıyorum ben duşa giricem dur biraz ateşimi ölçüyom götümün altına koydum bekliyom dereceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 öyle dedim zaten ama orası şakaydı ondan öncekiler gerçekti bir nevi evinde soğuk su yoksa da yuh artık gibi bir tepkiydi rakı kolonya da yoksa soğuk su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ıslak havluda su yerine sirke kullan. sirkeli havlu yap yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Evde mont var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: duşa giricem yanlız soğuk duşa girme, bu soğuk suyu bezle beraber söylenen bölgelere koy. baştan aşağı soğuk suya girersen iyi olmayabilir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kozalak said: ıslak havluda su yerine sirke kullan. sirkeli havlu yap yani. sirkesi yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ateş 39 garantide beyler ben duşa adım adım ilerliyim bi hakkınızı helal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bence yanında kimse yokken soğuk duşa girme iyi olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 En soguga getir. direk altina gir. Vücudun sarsilmaya baslarsa iyiye isaret. Bilincin kaydiginda iyilesiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Okula gitmemek için numara yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Geralgine K yada Novalgin bulabilirsen iyi olur. Abartma ama hapları fazla. Baktın daha kötüye gidiyor, git bir hastane acile novalgin iğnesi vururlar. Birşey tutcağını sanmıyorum zaten. 1 saate gider gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tebeşir tozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben denemiştim tebeşir tozunu dfghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Evine uzayli girmis bence. Onunla kanka olmak icin yarin okula gitmek istemiyo. Tebesir tozu yutmus atesini cikartmis. Olm bundan süper film konusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Deathblade said: Geralgine K yada Novalgin bulabilirsen iyi olur. Abartma ama hapları fazla. Baktın daha kötüye gidiyor, git bir hastane acile novalgin iğnesi vururlar. Birşey tutcağını sanmıyorum zaten. 1 saate gider gelirsin. novalgin özel alınca 25 liraydı sanırım sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: ateş 39 garantide beyler ben duşa adım adım ilerliyim bi hakkınızı helal edin abdest de al lan kesin abdestsizliktendir senin ateşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Fitil koy fitil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bi kaba su koy üstüne sirke dök bez batır içine, alnına boynuna eklemlerine filan sür sonra hatta alnında tut da minosete parole bişeye abanman daha yararlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sesu said: Fitil koy fitil. şesu 5 milyar versem bokumu yermisin ? o değilde ne okulu lan okul baya eskide kaldı duşa girdim bakalım zaman ne gösterecek sirkem yok arkadaşlar şu havlu su işini yapıcam şimdi teşkürler ölmezsem iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Jesus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar