Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Cov çıkınca zaten bende hep onu oynarım heralde :) Ama 2005 :([signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 iyi bende seni lightning boltlarımla kızartırım:-P zate cov un cıkmasıyla playerların %70 i falan oraya kayacak gibi. dark side ın cekiciligi işte ehe[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ao Daoc Helbreath Knight Online Everquest oynadım uo gibi insanı bağlayanı olmadı benim için Ara versemde dönüp dolaşıp geldiğim oyun uo oldu kürkçü dükkanı gibi[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 31 Ağustos 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: BlackRose, 26 Ağustos 2004 08:46 tarihinde demiş ki: cith of heroes oyna çok basit ve tam aradığın newbie heyecanı var oyunda ;) Newbie filan olmuyor blakrozz abi :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 adam newbie heyecanı yaşayabileceğim bi oyun arıyorum demiş ondan dedim, coh oynayanlar newbie mi dedim ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 daha net bi şekilde şöyle söyliyim; said: copperelf, 25 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: ...merak ediyorum şöyle yeniden new bie heyecanı tadabileceğimiz explore edilmeyi bekleyen oyunlar varmı... demiş adam, ben de; said: BlackRose, 26 Ağustos 2004 08:46 tarihinde demiş ki: cith of heroes oyna çok basit ve tam aradığın newbie heyecanı var oyunda ;) demişim... newbieler coh oynar sonucunu çıkardıysan bilemicem valla ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar