Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bulduum 3 ilginc resim ve bir karikatur extradan=)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Size yeni bulduum 3 ilginc resmi paylasmak istedm dostlarm...

Bunu gorunce bi tuvalete girin bakalm=)

İste dunyali bir inek=)

Bu hataya can kurban=)

aha bu da karikaturumuz=)

Saygılar...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
bende adam k.çına dünya haritası cizdirmiş o varda yayınlayamam yasak günah ayıp :) güzel resimler ama[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Mesaj tarihi:
Karikatür güzelmiş :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
yeni nesil karikatüristlerin en sağlamı eleman. her hafta ayrı güzel. penguen alıp okuyunuz bence... yiğit özgür'ü...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
Follow the energizer tav$ani
Mesaj tarihi:
Hakkaten adamın kendine özgü harika bir üslubu var. Bazen tek karikatürüyle 1 saat güldürüyo ama bazen sayfayı okutup bön bön baktırdığı da olmuyo değil hani[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
Genellikle guluyorn ama hep alıorm pengueni walla=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
windows error mükemmel
bi de karikatür[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
diyeceksnki su soldakine basiim yoq yoq sagdakine basiim ya da 2sinde basiimm biipppp=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
Ben bön bön bakamıyorum, hekledi beni Yiğit Özgür, adamın çizimini görünce gülmeye başladım artık. Sinir törpüsü adam resmen, hastasıyız ailecek.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
Ctrl + alt + del

Yigit Ozgur super adam ya karikatür efsanelerinin arasına girecek yakında.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:

zhuauh bu ne lan zuhahua dur bi tane daha yigit abiden ...

=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
sen bunnarı lvl dergisinin cd sinden mi alıyon bakam :D bendede aynıları var ben ordan alıyomda[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Mesaj tarihi:
yoq bazılarını dergiden cektm bazılarını nette buldum=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
Resimler cıkmıor?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
eheh Lıse guzelmıs :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
Ya 5dkdır aralıksız gülüyorum şu Telefona Vahiy Geldi = OKu karikaturune ya olamaz super hastası oldum ahahahahaah[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
penguen ve kemik gerçekten çok iyi
karikatür iyiymiş[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
Ahuahuh.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
  • Yeni Oluştur...