CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Size yeni bulduum 3 ilginc resmi paylasmak istedm dostlarm... Bunu gorunce bi tuvalete girin bakalm=) İste dunyali bir inek=) Bu hataya can kurban=) aha bu da karikaturumuz=) Saygılar...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bende adam k.çına dünya haritası cizdirmiş o varda yayınlayamam yasak günah ayıp :) güzel resimler ama[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!!
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Karikatür güzelmiş :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yeni nesil karikatüristlerin en sağlamı eleman. her hafta ayrı güzel. penguen alıp okuyunuz bence... yiğit özgür'ü...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hakkaten adamın kendine özgü harika bir üslubu var. Bazen tek karikatürüyle 1 saat güldürüyo ama bazen sayfayı okutup bön bön baktırdığı da olmuyo değil hani[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Genellikle guluyorn ama hep alıorm pengueni walla=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 windows error mükemmel bi de karikatür[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 press any key to continue.. diyo valla ;)[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 diyeceksnki su soldakine basiim yoq yoq sagdakine basiim ya da 2sinde basiimm biipppp=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben bön bön bakamıyorum, hekledi beni Yiğit Özgür, adamın çizimini görünce gülmeye başladım artık. Sinir törpüsü adam resmen, hastasıyız ailecek.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Venator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ctrl + alt + del Yigit Ozgur super adam ya karikatür efsanelerinin arasına girecek yakında.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bunu görünce koptum[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected]Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zhuauh bu ne lan zuhahua dur bi tane daha yigit abiden ... =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sen bunnarı lvl dergisinin cd sinden mi alıyon bakam :D bendede aynıları var ben ordan alıyomda[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ersin karabulut en süferi.. :)[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yoq bazılarını dergiden cektm bazılarını nette buldum=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sufer adam ya ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bunu görünce hönk diye kalmıştık[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected]Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Resimler cıkmıor?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 eheh Lıse guzelmıs :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected]
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ya 5dkdır aralıksız gülüyorum şu Telefona Vahiy Geldi = OKu karikaturune ya olamaz super hastası oldum ahahahahaah[signature][hline] The Truth is out There
Predator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 penguen ve kemik gerçekten çok iyi karikatür iyiymiş[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ahuahuh.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ne kadar bayılmasamda karikatur olaylarına o Tv liki kuselmiş =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 alay edeceğinize yardımcı olun deyyuslar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar