Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/44423/turkis-jackass-kurbanlik-icerir dsfdsfdsf kurban testisi yalıyorlar afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Bu heriflerin yaptığında ciddi birşey yok ki, zaten ben arkada infected mushroom şarkısı var, onu dinledim :) Daha dikkat çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 zaten ciddi bişey olduğundan değil gerizekalılıklarını çekip koydukları için paylaşmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 jackass mertebesine erişebilmek için onu yalamak değil yemek gerekiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Jackass de böyle başladı ama onda parayı MTV veriyor, burada Baba... cep harçlığıyla olacak iş değil bu :P Bir de Jackass 3d'den bir görüntü koysam şimdi... Neyse koyayım. Karşılaştırma olur. :D Dikkat İzleyeceğiniz görüntüler aşırı yüksek derecede iğrendirici, kusturucu ve mide bulandırıcı öğeler içermektedir. Uyarmadı demeyin Video içeriği... http://www.youtube.com/watch?v=o_Qs6SiQLro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Cep harçlığı ile olucak işte, o kadar yara bere izini anaya babaya gösterip bu şekilde para kazanılabilceğini anlatmak, işte asıl sorun bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 said: memleketimden bir Jackass hatırası daha, var mı amerika da kurban taşşağı yalamak abi amerikadan jackass'in "light" versiyonlarında hayvanların spermlerini falan içtikleri oluyordu baya dandik kalmış bu onların yanında. ve herifler böyle bi gıdım alıp da kendilerini yerlere atmıyorlar baya baya içiyorlar sonuna kdar falan. salakça bi iş yapıyor olsalar bile sonuna kadar yapıyorlar en azından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 vaperon said: Jackass de böyle başladı ama onda parayı MTV veriyor, burada Baba... cep harçlığıyla olacak iş değil bu :P Bir de Jackass 3d'den bir görüntü koysam şimdi... Neyse koyayım. Karşılaştırma olur. :D Dikkat İzleyeceğiniz görüntüler aşırı yüksek derecede iğrendirici, kusturucu ve mide bulandırıcı öğeler içermektedir. Uyarmadı demeyin Video içeriği... http://www.youtube.com/watch?v=o_Qs6SiQLro abii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar