Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders çalışmam lazım fakat isteksizim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ders çalışmam lazım hani kendini kötü hissedersin başın hafif ağrır isteksizsindir.Bu durumu hemen atlatıp ders çalışmam lazım bugün.

Çözüm önerilerinize ihtiyacım var?[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
Duş al öyle başla.[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
ilk önce zihninde halletmen gerek olayı. çalışman gerektiğini her hücren kabullencek. öbür türlü isyan filan çıkar, bastıramazsın valla :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
kim istekli oldu ki allah aşkına?[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
kendini zorlaman laızm . psikolojiktir o .[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hafıf relax muzıklerden ac sesı cok aacık olmasın Kısık olsun muzıklerde soz olmasın sadece melodı hafıf melodıler[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
kimse çalışmasın ben çalışayım öss yi ben kazanayım zuhaha=))löl(çok geldi bugün dershane=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 31 Ağustos 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
kim istekli oldu ki allah aşkına?

aynen kimse istekli sekilde calismamistir bikac istisna disinda=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
bence seni çalıştırabilecek birini bul ya da bulunduğun ortamda çalışabileceini düşündüün bi seçim yap . ben mesela evde çalışamıorum gerio ama başka yerde oluo[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
ders çalışmak istemen lazım
yoksa çalışsanda boş
kendını ders çalışmak istiyorum cümlesine okdakla
hatta 400-500 kere tekrarla belki inanırsın :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Mesaj tarihi:
ya annemler bana çok emek harcadı saçmalıklarını falan bırak.çalışırsan geçersin ve ileride alacağın çift maaş ikramiyelere yaklaşmış olursun.çalışmazsan ise kaırsın ve lanet bir dönem boyu gördüğün dersi yeniden ve yeniden çalışmak zorunda klırsın.yaşa yada öl,siyah yada beyaz,iyi yada kötü.ders konusunda işler böyle...[signature][hline]administrator error
Mesaj tarihi:
eniştem geçenlerde bana mütiş bişey önerdi. olayın özü şu:

2 sene boyunca bi güzel inekle, sonra üni 1. sınıfta bi sene kal.

çok tuttum şahsen. :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
  • Yeni Oluştur...