katliamci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Merhaba, Uzun zamandır merak ettiğim bir nokta var.Türkiye'de futbol böyle devasa bir sektör haline gelirken neden altyapıya verdiğimiz önem sadece haftasonları halı sahaya giden talebeler tadında yaşanıyor.Yani neden tamamen profesyonel bir altyapı birimi ya da futbol akademisi yok Türkiye'de? Türkiye'de Clairefontaine tarzı bir oluşumun temellerini atabilmek bu kadar zor mu?Eğer bu temel atılsa Türkiye'de tutma olasılığı nedir?Görüşlerinizi bekliyorum.Bitirme tezim ve izlenimin o ki paticikteki mantıklı insanların görüşlerini de dikkate almak faydalı olabilir :) Clairefontaine hakkında bilgi için; http://en.wikipedia.org/wiki/Clairefontaine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Seni çakal alt yapı okulu açıcan köşeyi dönücen di mi. Geçende birisi fast food falan mı birşeyler soruyordu. Paticik artık minority reporttaki o milleti yönlendiren tiplerin misyonunu yüklenmeye başladı hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 attıkları taş ürküttükleri kuşa değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahaha maalesef milyor dolarlarım yok :D Sadece kendime bitirme tezi olarak şunu sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 7 8 sene beklerseniz türkiyenin en iyi futbol akademisini ben kurucam arsen wenger yaşar heralde o zamana kadar ona bol bol oyuncu satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 türkiyede kurulsa kurulsa pes alt yapı akademisi kurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu lafları sana yedirmem için 8 sene beklemem lazım kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sacma sapan televizyon yada sirket turnuvaları deilde devlet destekli olması lazım bizde devlet böyle bi işe girse yer yüzündeki en saf duygularla bile girse (ki yok öle bişe) söylenecek 3-5 laf var -kendi adamlarını alıyorlar -hede hödö yapmayan takımlara alınmıyor -vergilerimiz ellaalem eylensin die veriyoruz bunun bana ne faydası var ben futbolu bile sevmem -Benim cocuk onlardan iyi oynuyor ülkenin refahlıktan ölmesi lazım öyle işler için ee hadi bunu da yapalım bariye gelmeli tüm bu sebeplerden gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Spor okulu değilde biri gelsin benle, giyelim takım elbiseleri, gidelim afrika'ya genç kanu'lar weah'lar drogba'lar bulalım. Sonrada satarız Ajax'a falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar