nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Sorun kısaca şu ; Abimin bilgisayarında komşunun wireless sifresi oto kayıtlı bu sayede girebiliyor,simdi ben kendi pc'm den girmek icin sifreyi sordum abim unuttum dedi komşuda evinde yok,ben bu kayıtlı şifreyi abimin pc'sinden nasıl bulabilirim,yardım edebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 valla bilgisayarla ilk tanstıgım zamanlarda hackerlık davasına bu isleri baya kurcalamıstım. bi ara herkes dialup kullanırken milletin bilgisayarına girip dosyalarına erisebiliyodum falan. neyse. bi program bulmustum bu islerle ugrasırken. boyle yuvarlak biseyi tutup surukluyodun sifrenin yazılı oldugu yere, sifre gorunuyodu programda. mutlaka bi ismi vardır bunun, kullanılıyordur yaygın olarak. eger windows'ta bu sifreleme isleri degismediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 isletim sistemi xp bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 baglı oldugun baglantının üzerine sag tıklayıp properties den security e girip sifreyi karakterleri göster deyip görebilirsin win7 bu sekilde xp yi unuttum :) ama dene belki vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Pipet said: baglı oldugun baglantının üzerine sag tıklayıp properties den security e girip sifreyi karakterleri göster deyip görebilirsin win7 bu sekilde xp yi unuttum :) ama dene belki vardır xp de yapamadım bu dedigini :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 asterisk revealer diye geçiyodu galba yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hex kodunu ogrendim bunu hangi koda convert ediyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 wireless key view diye aratırsan google da bulursun. bana da zamanında lazım olmuştu. ayrıca hex kodunu girdiğinde de ağa bağlanabilmen lazım diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 buldum onu ama hex kodu olarak veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yaz buraya hex kodunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hex kodunu yaz şifre yerine. yemesi lazım said: Notice About WPA-PSK Keys When you type a WPA-PSK key in Windows XP, the characters that you type are automatically converted into a new binary key that contains 32 bytes (64 Hexadecimal digits). This binary key cannot instantly be converted back to the original key that you typed, but you can still use it for connecting the wireless network exactly like the original key. In this case, WirelessKeyView displays this binary key in the Hex key column, but it doesn't display the original key that you typed. As opposed to Windows XP, Windows Vista doesn't convert the WPA-PSK Key that you type into a new binary key, but it simply keep the original key that you type. So under Windows Vista, the original WPA-PSK key that you typed is displayed in the Ascii key column. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html al belki isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kozalak said: hex kodunu yaz şifre yerine. yemesi lazım said: Notice About WPA-PSK Keys When you type a WPA-PSK key in Windows XP, the characters that you type are automatically converted into a new binary key that contains 32 bytes (64 Hexadecimal digits). This binary key cannot instantly be converted back to the original key that you typed, but you can still use it for connecting the wireless network exactly like the original key. In this case, WirelessKeyView displays this binary key in the Hex key column, but it doesn't display the original key that you typed. As opposed to Windows XP, Windows Vista doesn't convert the WPA-PSK Key that you type into a new binary key, but it simply keep the original key that you type. So under Windows Vista, the original WPA-PSK key that you typed is displayed in the Ascii key column. yedi,hallettim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar