Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://img809.imageshack.us/img809/9890/lightsout1.jpg Başrolünde, ringlere geri dönmeyi düşünen, eski ağırsiklet şampiyonu Patrick ‘Lights’ Leary karakterini canlandıran Holt McCallany yer alıyor. Dizi, Patrick Lights Leary’nin hayatını anlatacak. Patrick’de, kafalarına yumruk ve tekme yiyen boksörlerde genel olarak rastlanan, zihinsel ve sinirsel bir rahatsızlık teşhis edilmiştir. Bu da onun hafızasının kötü etkilemiştir. Bu yüzden, dizi de Patrick kendi kimliğini bulmaya ve ailesine bakmaya çalışır. Ekonomik problemler yaşayan Patrick, zalim bir tefeci mi olacaktır, yoksa ringlere son kez geri mi dönecektir? Fx ilk bölümüyle istediği ratingleri alamasa da dizi hakkında oldukça iyi yorumlar geliyor. Bu hafta 4. bölümü yayınladı bence fena değil. http://www.imdb.com/title/tt1379690/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 koca patide diziyi benden başka izleyen yok mu ? Neyse biraz video koyalım. http://www.youtube.com/watch?v=VlbAh4hMtdk http://www.youtube.com/watch?v=16meMgXM8Vo Bu hafta 6. bölüm yayınlanacak dizinin gidişatı oldukça güzel, bi bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ben izliyorum başlığı nasıl yokmuş anlamadım. Süper dizi kesin izleyin, konusu orjinal epey. En azından benim için. Oyunculuklar da iyi. Lights' ın karısını çok pis döverim yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ahah evet kadın esaslı bir drama queen. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 severek izliyoruz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konu oturduktan sonra action başladı oldukça keyifli bir bölüm oldu. Imdb'de 8.3 almış durumda şuanda ve daha da artacağını düşünüyorum çünkü her bölüm daha da güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Güzel dizi. (tu) Oyuncu seçimleri inanılmaz iyi olmuş. (barry, lights, johnny, babaları) Potansiyeli çok yüksek. FX'de ama tam bir HBO dizisi, bu kadar olur. Açılış müziğini dinlemeye doyamadım. Keşke dövüş görüntüleri koysalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ed RomeoGitmesin ya en iyiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 meme var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 edele varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 son iki bölümde iyice mükemmelleşti cidden. ed romeo gitmesin. bide, conii sapladı bıçağı beyav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 İzlerken hep arka planda bu dizide Death Row dövüşünden sonra ana konu ne olacak diye düşünüyorum. Kazanırsa şampiyon zaten, karşılaşabileceği daha güçlü bir rakip yok. Kaybederse bir daha ona kim şans verir ki. Belki bu yaralanmadan sonraki bölüm sorularıma cevap olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 3 bölüm izledim hakkat baya iyiymiş dizi. ama hep adamların dötünü gösteriolar accık meme gösterseler ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hayvani iyi dizi bi kere adamın sorunlar daha bir normal, gerçeğe yakın bir aralıkta dalganıyor. breaking bad ve türevleri süper diziler ama starwars mantığında şeyler. bu makul, mantıklı. adam tam benim gibi olm. aman ailede o da üzülmesin, ben hallederim. ya duymasın kimse ben sorunumu çözerim, yok lan ben iyiyim hiçbişiyim yok hacım. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dasaa izlerken şu söylediğin şeylerin aynısını söylüyorum inanır mısın :) ha bi de adam dayıma benziyor acayip derecede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 7. bölümdeyim de çok saçma geldi el diablo maçı. adam şöyle iyi böyle iyi derken salağın teki çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bir diğer problem de mma maçındaydı. adam yakaladığında tap'e kadar bırakmaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ed abi bu adam gitmesin diziye anlam katıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dfg yedi makası. Bir kardeş bu kadar mı gerizekalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Lights Out Cancelled by FX Sigh… Another critically acclaimed, ratings-starved series bites the dust, as FX is cancelling Lights Out and will not be renewing it for a second season. The news is not a surprise, as the show has been an extremely weak performer for the network. Still, it's unfortunate to see the series gone so quickly, right on the heels of Terriers, another great FX series that viewers were not responding to, despite glowing reviews. hmm bu sezon shameless ile birlikte yeni diziler içinde iyilerindendi. nadir iyi dizi var zaten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 smarthan said: 7. bölümdeyim de çok saçma geldi el diablo maçı. adam şöyle iyi böyle iyi derken salağın teki çıktı :( ben yanlis hatirlamiyosam 2. roundin basinda diablo hal brennan'a bakip kafa salliyo ondan sora dayak yiyo.muhtemelen ya tehtid ettiler ya para verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 O dandikler dandiği Justified yenileniyor, bu dizi iptal oluyor.. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 konu olarak rahat gideri vardı bunun ya. bi de ciddi ciddi diğer benzeri dizilere göre daha makul gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ulen yapılırmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 pof ya niye ki negzel izliyoduk biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar