Blinky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 arkadaslar dragon moddan anlıyan bırı warsa bu sorun hakkında yardım edebılrımı ?bmp fıle ye photo shoptan width :4016 height:6096 8bit seklınde bı bmp dosyasını dragonmod dosyasının ıcıne attım heryerınıde ayarladım fıxfıles map ı falan ama sonuc olarak su hatayı werdı: The current map defintion is 32128 x 48768 Allocating memory (MAP) Allocating Memory (BMP) #Error : Memory allocation failed ! # BMP Error : X-Size doesn't fit # BMP Error : Y-Size doesn't fit bıde ayrıca su renk olayını acıklıyan bı faq dosyasıda bulamadım ben anlayan varsa acıklayabılırmı neden bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dragondan anlıyan kımse yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 32128 x 48768, yanlış boyut. Dragon sadece 6144 x 4096 pixel destekler.[signature][hline]how much longer? zgrw demiş ki: syntax hatalrı benim hızlı yazmmdan kaynaklanıyor , bide bazen klavyenin tışları basmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 e abı normal sphere nın mapı o olcude deılmı yada ben yanlıs anladım ben o yukarıdakı ıkı olcuyu pıxel seklınde aldım yanı yanlısmı almısım ha bıde abı ozelıme msn atsan lutfen bırcok yardım alıcagım senden cunku anlamadıgım bısey war belkı programı acabılsem anlıcam ama daha acamadım [Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Blinky, 01 Eylül 2004 22:04 tarihinde demiş ki: e abı normal sphere nın mapı o olcude deılmı yada ben yanlıs anladım ben o yukarıdakı ıkı olcuyu pıxel seklınde aldım yanı yanlısmı almısım ha bıde abı ozelıme msn atsan lutfen bırcok yardım alıcagım senden cunku anlamadıgım bısey war belkı programı acabılsem anlıcam ama daha acamadım [Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Selam, Mevcut bmp dosyanın pxel olarak boyutları yanlış diyor. Bir kez daha bmp ni açıp pixel olarak boyutlarını kontrol et. Sorunun devam ederse [email protected] msn den akşamları bana ulaşabilirsin. İyi Günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar