Jaan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sabah sbaha uyku tutmadı bari bişeyler yazayım. şimdi öss den muzdaripsiniz değil mi? işin öss ile ibttiğini sanıyorsunuz değil mi? üniye kapağı atayım da sonrasını düşünürüm diyorsanız bence büyük yanılgı içerisindesiniz. ülkemizde o kadar saçma bir eğitim sistemi var ki. öss ye orta okul ve lise 1 bilgilerinle giriyorsun. bonecrusherın dediği gibi ezberi iyi olan tabiri caizse bir inek rahatlıkla iyi bir not alabilir. zaten okuldan gelen puanı da yüksektir. diğerlim ki ezberci değilsinizi ve çok da çalışmayı sevmiyorsunuz (ben :) ) öss yi ite kaka kazanıyorsunuz. ve herşey bitti artık en üst noktaya ulaştığınızı sanıyorsunuz. Kesinlikle yanılıyorsunuz aksine en diptesinizi. Çünkü bir şeyin farkına varıyorsunuz. öss den çıkmanın verdiği rahatlık 1 sene sürüyor sonra işin ciddiyetini kapıyorsunuz üni yi 4 senede bitirmek istiyorsan öss ye çalıştığını 4 katı kadar çalışmak zorundasın. sonunda ise ayda 700m maaş almanı sağlayacak bir diplomaya sahip oalcaksın.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bence öss den sonrası beleş illa 4 senedemi bitiricem 5 senede bitiririm ITU bilg. rahat rahat bi acelem yok zaten bi hazırlık atladım orda da atlarım benim için sirf öss var 6 saat diyom dersanedeyim diom öss den sonra kimse beni bukadar bidaha ders çalıştıramaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar