EharD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Arkadaslar Runuo icin uyelik sistemi ariyorum Nerden indirebilecegimi solerseniz sevinirim.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 arama yapsan bulurdun muhtemelen. coderla bir tane hazırlamıştık..[signature][hline]en ince yerim bileğim..
EharD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Nereden arastırma yapicam? OnlineUOAccount24Full bu isimde bir dosya elimde Coder yazmıs zannedersem ama sphere ozel die biliyordum nasıl Kullanabilirim?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 en yukarıda bir arama linki olacak forum ana sayfasında. ona bakacaktın canısı al sana ben buldum bile[signature][hline]en ince yerim bileğim..
EharD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Walla bundan hic bisi annamadım ben 3 kuccuk dosya nasıl kuruluo nsıl calısıo felan.. sole hazir daha belescilik yapabilecegim bir sey bulamazmıym :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oha ama.. o üç dosyayı nereye koyacağını bilmiyorsan, lütfen daha hazırını bekleme. yani kimse gelip evine kurmayacak.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar