Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Pro 6

AudioFX

Öne çıkan mesajlar

Hiç yükleyeniniz deneyeniniz oldumu bilmiyorum da baya bir güzel ve değişik olmuş bu sefer program. Yeni yeni deneme fırsatım oluyor, GP5 de güzeldi fakat bambaşka olmuş amacını aşmış "Hiç gitar çalmanıza bile gerek yok gerekli pedalları ayarlayın notaları yazın ve müziğinizin tadına bakın" diyor. İlk fırsatta satın almayı düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yok kullandırmıyo sanırsam o kadar detaylı incelemedim ama birine tıkladığında diğeri iptal oluyor.

Sesler de gerçekten çok güzel. Hani dijital olduğunu anlarsın ama gene de kendini dinletiyor. Demo olduğu için bendeki save ettirmiyor dosyaları fakat sampleları açıp dinlediğimde baya baya iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

o kadar iyi mi çıkıo sesler?

Valla çok iyi olduğunu sölediler ama ( rse olan versiyonu için ) bana gene midi benzeri geldi sesler. Ama guitar pro 4 'ten geçmiş bir insan için bir sürü güzellik içeriyor. Birde bundan önce powertab falan vardı, guitar pro aldı başını gitti. İyi yapıyorlar işlerini keratalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tremour77 said:

diyez ve bemolün ikisini aynı anda kullandırmıyo mu?

Her hangi bir dizi içerisinde diyez ve bemol aynı anda kullanılmaz zaten. Dolayısıyla program da kullandırmıyor. Yalnız F# yerine Gb demesi hataymş G tonu içerisinde ise zira bir dizi içerisinde aynı ses iki kere de kullanılmaz, Gmaj tonu da F# arızasını alır bir tek
Sosyal ağlarda paylaş

Bleeding said:

Tremour77 said:

diyez ve bemolün ikisini aynı anda kullandırmıyo mu?

Her hangi bir dizi içerisinde diyez ve bemol aynı anda kullanılmaz zaten. Dolayısıyla program da kullandırmıyor. Yalnız F# yerine Gb demesi hataymş G tonu içerisinde ise zira bir dizi içerisinde aynı ses iki kere de kullanılmaz, Gmaj tonu da F# arızasını alır bir tek

Dostum dizi kromatik iniciyse Gb sesini gayette alır da bahsettiğim şey o değildi.Dizi içinde kullanımından bahsetmiyordum.Fa Major tonunda bişey yazarken arza Bb olduğu için gitar pro 5 te o arza şeysini bemole ayarlıyordum.Ama 8 ölçü sonra diyelim modülasyon yaparak G Majora geldiğimde Fa# arzasını göstermek istediğimde sesi Gb olarak algılıyordu.İşin saçmalığı buydu yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...