Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 http://www.closecombat.com/ West point de okutulan efsane saf strateji oyunu olan close combat serileri geri dönüyor. hemide bir fps bir rts olarak dahala bilgisyarım sabahlara kadar oynadığım cc3'ün tadını yakalyabilirseler gönlümü alırlar[signature][hline]Profesyonel Öğrenci [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 30 Mayıs 2004 05:07 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Close Combat: First to Fight isimli bir fps Close Combat: Red Phoenix isimli bir rts pek fazla bilgi yok.tarih olarak 2004 sonu gösterilmesi sevindirici. ikisini de merak ettim özellikle rts yi iple çekiyorum
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 How can this be?[signature][hline]All this pain is an illusion
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hadi hayırlısı... cc3 cdmi hain bobmbodan alim oynacam yine gotterdamburg,berlini savun! heyt bea.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak
Napoleon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bizi bozar be FPS. Bunlar da X-Com modasına uyup güzelim stratejiyi katletmeseler bari. Niye strateji olarak seriye devam edilmiyor ki?[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 çünkü rts olunca oyunun adına uymuyor rts de bakıyosun böle ufacık ufacık görünüyo adamlar neresi close lan bunun diyosun fps de daha bi yaklaşıyo böle görüntü close oluyo çaktınmı? :P (bi tane screenshot koymuşlar fps için baya güzele benziyor yani)[signature][hline]Konya Rock Platformu
Öne çıkan mesajlar