Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 selam topiin 2 amacı var 1- klavye nası olmuş, güzel mi? 2- kiril alfabesi sticker isteyenlere getirebilirim, her tür renkte ve fontta satıyolar burda neden mobil cihazlara açtım, çünkü laptopuma yapıştırınca stickerlarda mobil oldu ondan :D desktop keyboarda yapıştırsaydım donanım yazılıma açardım heral eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 privyet russky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ufak tefek kaymalar olmus ama guzel yapmissin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 In Soviet Russia keyboard sticks you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 @mum: eyvalla :D "ps: ooo roketim adamım gelmiş; roket ben gene bi gün rusyadayım... asdasd" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kolay gelsin zor valla başka alfabelerle yeni dil öğrenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Hmm sadece sarı/kiril kısımları yapıştırma galiba , seninki gibi olan daha güzelmiş ya , benim UKR'den getirttiğim ENG/RU ikisi de basılı halde , TR'nin üstünü kapamış oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 "roket adam" said: In Soviet Russia keyboard sticks you. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar