AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 PS2 de oynamıştım bilmiyorum PC versiyonu varmıydı. Oyunda bir kızı yönetiyorduk. Korku temalı bir oyundu hayaletler falan vardı kutsal su atardık canavarlara. Bir de hatırladığım kadarıyla çok hızlı çalınan bir piyano vardı. Bulabilen varsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Haunting Ground? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 haunting ground olsaydı yanında kurt vardı diye hatırlardı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Oyunda bir de safe zone tarzı birşey vardı. Birşeye saklanınca görmüyorlardı ama o birşey neydi hatırlamıyorum. Bir de kız küçük bir şeydi hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Echo Night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 echo nightta safe zone diye bişi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hah buldum Clock Tower 3. Gerçi şimdi bu oyunu tasfir ettiğim cümlelerin doğruluğundan şüphe duyuyorum :D yanlış mı tarif etmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 liseli etekli kız deseydin direk söylerdik doğru tasfir ettin biraz korkunun tavan yaptığı yerlerde bi bar doluyodu eğer güvenli bi yerde saklanmazsan geberiyodun falan. ama lise etekli kız desen bilirdik be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar