Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 milla jovovich ve kim bauer bi tanemsiniz siz. [signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 02 Eylül 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ahahhaahah a... süpeeeeerrr.... Okuyamayanlar için; Nedanko süper zeki bir insan, ben ibiş ve pörtlek bir herifim yazıyordu... Sonra değiştirdi...[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Eylül 2004 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yanlışın var sen ibiş , Loser , aşk fukarası bir adamsın[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 wtf?![signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 History lazım historyyyyy.[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hönk!?![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 garip[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ahaha yarıldıım. Olm bunuda yaptırdım ya ölsemde gam yemem..[signature][hline]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 AHA şimdi anladım ve .... *!yarılır yerlere yatar* AZZUUUHAHAEMEAMAUHMEEHU[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ya history yaaaaaa ne oldu anatsanıza[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 walla milla jovovich için Türkiye'yi bile patlatırım :P[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ftp://212.98.241.78:6931 Papa roach albümü için yaptırdım.. Kaç gündğür resident evildeki trailırın şarkısını arıyordu herif.. Zorda olsa ne dediğini çözdüm lyriclerden aradım taradım . Sonra kazaadan şarkıyı çektim hepsi fake çıktı. Sonra kasa kasa torrentden albümü çektim. Kastım bu kadar ama buna değerdi..[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Olm 40 defa okumuşlar ya senin ne mal olduğunu itirafını yeter bana.. Okuyamayanlar için; Nedanko süper zeki bir insan, ben ibiş ve pörtlek bir herifim yazıyordu... [signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Eylül 2004 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Puhaha omg[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yaf saldırdınız sunucuya ha. 18 kişi.. Soliyim 30 kişi sınır koydum.. Ama açık kalıcak çekin..[signature][hline]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Olaya türk kaldım resmen :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 http://212.98.241.78:8000/listen.pls Adam bu şarkı için kendinin ibiş ve pörtlek olduunu kabul etti.. sabaha kadar döücek bu şarkı.. Zafer şarkısı bu...[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 offf offf ben de saldırdım :) çekiyorum tüm albümü :)[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 saldırmayın ftp ye ya bu arada ben ibiş dedim diye ibiş olmuyorum. Hadi Ben Brad Pittim, John Travoltanın 20 yaşındaki haliyim hani oldum mu?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ahahhahaha yine yardın beni.. Olm tamam ibişsin pörtleksin bari dansöz sıfatınıda ekleme kendine..[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Brad Pittim ben[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bi de şarkının gözümde değeri kalmadı[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Lance Armstrong da benim![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 http://radyo.servemp3.com:8000/listen.pls YAYINDAYIM... SLOW MODE ON... Burayı dinleyin canlarım :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Half hadi bu adam özeniyo onlara... Senin neyin eksik dostum.. Sen zaten Türk Lance Armstrong'usun. ;)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar