drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 zaga'yı özlediniz mi beaw?? daha doğrusu sevio musunuz programı?? şimdi mesela bu gece olsa ne güzel olurdu dimi? cidden okan'ın ters ve bi o kadar düzgün tavırları özledim, ya siz?? saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Valeron, 28 Ağustos 2004 22:20 tarihinde demiş ki: özledikte yeri burasi deil be dostum ? hah[signature][hline]Kuzu
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 pardon konu dışına uygun düser die düşünmüştüm, okan hakkında yorum falan yapılır die ama , hata ettiysem, herkesten özür dilerim... saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 (bkz: Vizyon) ama özledik[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ne güzel yokken harikaydı hayat[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği] Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bazen seviyorum zaga'yı bazende sevmiyorum konuklarına bağlı oluyor sanırım birazda.[signature][hline]Kuzu
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 patiğin çivisi çıkmaya başladı iyice.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 şimdi ben nasıl zagayı zegna diye okudum onuda anlamadım.. özlemedim ben sevmiyorum okan bayülgeni.[signature][hline]..it's time I disappear
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abi sevin zagayı önüne gelen talk-şow yapmaya başladı kafayı yicem zagayla beyaz başlasada kafam düzelse...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Natural_Jedi, 28 Ağustos 2004 22:25 tarihinde demiş ki: patiğin çivisi çıkmaya başladı iyice. bu tepkiyi açıklarsan biraz sevinicem anlayamadım?? saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bencede çivisi cıktı saygılar!?[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evet özleediik..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ne çivisi bu ya[signature][hline]Alma? Mater?
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ne tren mi geçti !?[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Özledim hemde çok. Okan Eylulde baslcıaz demıstı bakalım bu hafta dan umıdım var :)[signature][hline] The Truth is out There
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 özledik napcan?[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
screamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Özledim gibi ama 2 bölüm cıvıtırsa bir daha izlemem[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Özledim falllaa..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hanımlar beyler karşınızda... Okan bayüllgeeeeeennnnnnnn!! bekliyoruz .. =)) şansal ve erman ı sfd[signature][hline]NoFear NoRegret
Öne çıkan mesajlar