Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Dizimi burkdum doktor 2 hafta dinlen dedi şöle bir koca karı ilacı var mı deniyelim de yarın maçta bol bol bağıracağım ve duvarları tekmeliyeceğim için yarına çift bacak lazım...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 lol yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 euh walla bende bisikletten düşünce heralde kafamı yere hızlı vurmuşum ki kalkıp dizimin ağrısına güldüydüm :D ama yarın gerekecek byz koyacam buzdolabında buz kalmadı[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 öle cort diye iyileşmez o.. şey sür mutlaka kas yumuşatıcı ben-gay yada neydi dur.. adını hatırlarsam yazıcam.. onu sür[hline] Alemde teksin , degisilmezsin. Besiktas sen bizim herseyimizsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 2 bandaj sarılıydı 3. yüde sarıyım mı? :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 hocam burası eczane mi ? eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 felden jel var.onu sür.o,o kadar kötüde kokmuyo. yanlız harbi lol ha sanki yarın rivaldo yu kendi marke etcek.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2002 Hirudoid forte.[hline]Est Sularus ot Mithas! ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yav sende durup durup bir yerlerini sakatlıyorsun be mumicim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Oha? How come ulan?[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 geçmiş olsun mumican. dikkat et kendine, hacı yatmaz gibi yaşa hayatı.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: fedaykin, 20 Ağustos 2004 00:25 tarihinde demiş ki: yav sende durup durup bir yerlerini sakatlıyorsun be mumicim :) Bu mevsimde sazan vurmaz hehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Oky, 20 Ağustos 2004 00:28 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun mumican. dikkat et kendine, hacı yatmaz gibi yaşa hayatı. Derken derken.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 iki saniye bir sus be ne o öyle maydanoz gibi her gördüğüne atlıyorsun :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 benim hatırladığım bir bisiklet kazası var, arkadaşım yolda yokuş aşağı inerken telefon kablo bilmemnesinin ufak yuvarlak kapağına takılmış bisikletle takla atmıştı. Dizinin kenarı mıydı dirseği miydi tam hatırlayamıyorum ama 20 civarı dikiş yemişti, etinin kenarına bisiklet parçası girmişti sanırım yada sıyırmıştı. İğrenç geldi şimdi düşününce brr[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Burkulma üzerine hemen soğuk müdahele yaparsanız süreci ciddi miktarda geriletirsiniz. Şuanda yapacağın, olumlu sonucu oaln tek şey orayı sıcak tutmak. Bide anladığım kadarıyla burktuğun bacağınla maçamı çıkacaksın? Öeh.. Yangına mazotla gitmek derim ben buna..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: fedaykin, 20 Ağustos 2004 00:31 tarihinde demiş ki: iki saniye bir sus be ne o öyle maydanoz gibi her gördüğüne atlıyorsun :) 3 sazan karın doyurmaz fedooo.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 görürsün bakalım kara listeme aldım seni :) Madem öyle işte böyle diyeceğim senin işlerini bozarken :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Burkulma olayında tecrübeliyim zira 2 ayak bilegimi toplam 20 den fazla burktum Şimdi burkulma oldugu zaman ilk 24 saat içinde sürekli buz koyucaksın, 24 saat geçtikten sonra konulan buzun ayak şiş de olsa bir yararı yok ki zaten şişlik buz koydugun gibi inmez ama büyük ölçüde şişi azaltır ve rahatlatır Burkulan dizin çevresine buz koyup(bir poşet içine koyup dize dola) ve bacagını yüksek biryere kaldırıp sırt üstü uzan Dizin senin gövdenin oldugu yerden daha yüksek biryerde olması gerekir ve rahat bir konumda efor sarfetmeden uzanman lazım. Bu şekilde en çabuk iyileşme gerçekleşir, bunun dışında sunu ye bunu ye olayı yok :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: fedaykin, 20 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki: görürsün bakalım kara listeme aldım seni :) Madem öyle işte böyle diyeceğim senin işlerini bozarken :D Ben engellemiyorum ki birşey? Bak hala vuruyorlar oltaya. Asıl olm fedo![signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 akın var akın, o ayrı hemde oyunbozanlara rağmen :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Eğer o bacaklarla gitmeyi düşünüyorsan sakın derim. Bir de sadece burkulma olduğundan emin misin. Mesela ben voleybol oynarken hafiften !!''^^ ters düşmüştüm burkuldu snamıştım. Meğer yan bağları yırtmışız.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Qui, 20 Ağustos 2004 00:32 tarihinde demiş ki: Burkulma üzerine hemen soğuk müdahele yaparsanız süreci ciddi miktarda geriletirsiniz. Şuanda yapacağın, olumlu sonucu oaln tek şey orayı sıcak tutmak. Bide anladığım kadarıyla burktuğun bacağınla maçamı çıkacaksın? Öeh.. Yangına mazotla gitmek derim ben buna.. Ailemizin doktoru Qui şifa dağıtmaya devam ediyo, aslanım benim :D Ben de sana aloe veralı jel tavsiye etcem oraya sürmen için, bayaa etkili meret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: fedaykin, 20 Ağustos 2004 00:38 tarihinde demiş ki: akın var akın, o ayrı hemde oyunbozanlara rağmen :) Hahaha. Felaket felaket. 2 tane daha. Fazlaları satarız artık =P.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hahah benim bildiğim Mumi doktor tavsiyesi dinlemeyip bisiklete bindiği için ömrü boyunca sakat kalır (allah korusun diyelim...) o yüzden sana tavsiye olarak dinlenme veriyorum Mumicim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar