Artariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 şu kerem altan kişisinin yaptığı açıklama çok malca. bu kadının 3 yaşında çocuğu var, ilerde bir gün büyüdüğünde elbet araştırmayacak mı ? annesinin kim olduğunu merak etmeyecek mi ? eminim ki travmaya yol açar çocukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 oha öyle bi açıklama mı yapmış o.o link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tamamda adam keyfinden acıklamamıştır sonuçta ölüm var ortada.ne oldu ne bitti anlatması lazım değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.milliyet.com.tr/kerem-altan-o-geceyi-anlatti/turkiye/sondakika/03.02.2011/1347702/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://haber.gazetevatan.com/kerem-altan-o-geceyi-anlatti/356871/7/Yasam abi direkt polise verilen ifade nasıl haber olabilir yav nası bi memleketteyiz abovvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Artariel said: şu kerem altan kişisinin yaptığı açıklama çok malca. bu kadının 3 yaşında çocuğu var, ilerde bir gün büyüdüğünde elbet araştırmayacak mı ? annesinin kim olduğunu merak etmeyecek mi ? eminim ki travmaya yol açar çocukta. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tamamda 3 yaşında cocugu olan hatun gece barda tanıstıgı adamın evine giderek kendi cocugunu düşünmemiş.adam polise yalan ifade mi versin. ne olduysa anlatmıs işte sıkıntı ne çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Red said: tamamda 3 yaşında cocugu olan hatun gece barda tanıstıgı adamın evine giderek kendi cocugunu düşünmemiş.adam polise yalan ifade mi versin. ne olduysa anlatmıs işte sıkıntı ne çözemedim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 magazincilere satmışlardır işte ifadeyi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yani o adamın ztn aklı gitmiştir.şimdi düşünün gece tanıstıgınız bi kız evinize geldi öldü direk ilk supheli sensin.yemin ederim anlatmadıgım ayrıntı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 haberde adam yatakodasına geçtik vsvs diyo. haberin altında da videolar var. 4.sırada defnenin eşinin yıkıldığı an diye video var. adam neye yıkılmış, karısının ölmesine mi yoksa karısının kendisini aldatmasına mı, yoksa karısının başka adamın yatağında, başkasıyla sevişirken ölmesine mi? nası bi ülke olduk arkadaşım. kerem denyosunun yaptıı açıklamaya da kafam girsin ayı herif, yok duygusal yakınlaştık ama cinsel yakınlaşmadık. duygusal nası yakınlaşıon olm bi annatsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bence de o şekil bir şey.. millet hayatları boyunca neler yapıyor bunlardan birisinin ölmeden önce olmasından dolayı o insanı o şekilde anmak hiç hoş olmazdı doğrusu. Umrumda da değil benim. Sizin de olmasın. Ancak bu medya/iletişim olaylarına gıcık oldum. Kerem Altan en aşağı bi depresyona girer şimdi. Belki kaçar bile buralardan. Yazık günah. Yılmaz özdil'in yazısı iyimiş. [hr] gerçi bilmiyorrum da şimdi evli kadını evine alıp naptın falan diye de düşünülebilir kim bilir neler oldu en iyisi ALLAH BÜYÜK deyip fazla kafa yormadan konuyu bir kenara bırakmak.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Nası yani miktim öldü durumu mu var olayda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yok abi öyle bişi adam duygusal yakınlaştık, eve attım ancak bişi olmadan fenalaştı kız demiş verdiği demeçte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abv çok eneteresan yaa 4'te eve giriyorlar defne biraz fena adam iyileştirmek için yiyecek veriyor su veriyor soğuk su çarpıyor kıza falan sonra defne gene fena iken adam dur ben bi doktor bulup geleyim diye evden çıkıyor (bu sırada saat 5 civarı oluyodur heralde) gidiyo doktor aramaya bulamıyor başka yerlere uğruyor falan... sonra eve geliyo 6küsürde bir bakıyor kız baygın biyerleri arıyo acil ambulans çağırıyor falan doktor gelmiş ex olduğunu söylemiş hemen çok fena be. Adamın ihmalkarlığından söz edilebilir ama hasta(astım) olduğunu bilmiyormuş. Fenalaşan biri için hemen ambulans çağırmayız değil mi gider biz de doktor arardık aşırı acele etmeden? Sonra eve geliyosun ama kız gitmiş oluyor ... Çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben kokain diye düşünmüştüm ex miymiş yani hem alkol hem ex.astımlısın düzensiz ilaç kullanıyosun yarı yarıya intihar gibi birşey.bugun olmese yarın ölürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 öfff red uymadı topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ex olmak extacy kullanmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ne peki merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21948048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nedir peki evet ex oldugunu anlayınca aklıma başka birşey gelmedi astımla alakalı bi terim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ex+olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 haha tamam o zaman defneden özür dilerim. yeni bir terim ogrenmiş olduk.ex oldugunu söylemiş diyince aklıma başka birşey gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Red said: nedir peki evet ex oldugunu anlayınca aklıma başka birşey gelmedi astımla alakalı bi terim mi ? doktorlar o terimi kullanıyorlarmış öldü demek yerine ex oldu diyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 çok saçmaymış ama hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar