Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bu bir. Az önce gecirdigin rage krizi icin buldum eskilerinden. md5 said: Sanal hayatı çözemeyen insanlar rage olmaya devam edecek Marveloth said: Ülkenin kültür katsayisi artar diye erisim engellenmis. Halk birsey ögrenmesin yeterki. Ben böyle demisim md5 said: Yok birisi demiş ki site açık olsaydı halkımız kültürlenirdi falan. Kültürlencek adam bu projeyi beklemez çoktan kültürlenirdi diyorum sadece. Açık Kapalı olması farketmez bu yüzden Bu da senin attigin post. Bana dedigini söylemissin iste. Konu 2 sayfa sapinca hatirlamakta zorluk mu yasiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 goldbären said: ilk olarak adama gay diye imalar yapıp durma poh yoluna banlanırsın:P ikincisi savunduğun görüş bir saldırı; "çok mu lazımdı görmek isteyen şimdiye görürdü o resimleri" gibisinden bi fikri savunuyosun tabi ki laflar hazırlayacağız. Nası saldırı o öyle ? Birisi yazmış kültürlencektik kültürlenemiycez. ben de demişimki kültürlenmek isteyen şimdiye kadar kültürlenirdi. böyle saldırımı olur @marveloth hacım yazanın kim olduğuna bakmıyorum farkındaysan yazılarda da birisi şöyle demiş birisi böyle demiş demişim o kişinin sen olduğunu falan bilmiyorum görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 @md5 senden başka senin fikrini savunan yok ya. Mutlak doğru değil de söylediğin şeyin şu devirde tutulacak bi tarafı yok. Ben siteyi de çok beğendim ayrıca, belli ki abuk subuk formatlarda, düşük çözünürlükte ayrı sitelerde bakmak yerine tek bi yerde, standartlara oturtulmuş bi siteyi gezmek daha zevkli geliyo insanlara. Kaldı ki varlığından haberimizin olmadığı müzeler de var, onları da ayrıca buradan görebilicez. Ben şimdiye kadar gezdiğim bir iki müze sitesinden hiç memnun değildim. Bunun formatını sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Usta ben kötü proje demedim. Bence de güzel proje. Ben de 1 kere bakıcam kullanıcam. Ben postlara ithafen yazdım yazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sivadim sivadin SIVADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 AHAH ne komiksiniz ya. Bende google açıldığında bunları dedim. Ulan dedim, arayacak adam açar ansiklopediyi arar. Google gibi siteler açıldıkça halkın bilgiye ulaşımı hızlanır ve cahillik artar dedim dinlemediler. Ayrıca altavista var dedim. Sanki internetteki ilk arama motoru google gibi davranıyorsunuz dedim kimse beni dinlemedi.. Kimse senide dinlemiyor md5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 banane usta ben ne düşündüğümü dile getirdim. kimsenin ne anlam vermesi ne de kabul etmesi umrumda benim düşüncem budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tabi beyin bedava nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yok lan parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hatta benim param yetmedi ondan alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahahahahaha loxias anirdim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 nasıl anırdığını burda görüyoruz http://myjadedmusings.files.wordpress.com/2010/06/lol-lmao-rflmao.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Senin amac belli ben söyledim en basta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Amacım sensin seni istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 YEA ZATEN İLGİLENEN GİDER BAKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 cemikil niye editledin postu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Loxias yemi güzel attı ama hakkaten. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Seni seviyorum Paticik.com Edit : Ha Birde Google olmasa falan denmişte, Google tüm sistemleriyle altyapılarıyla şu internetten hadi biz gidiyoruz diye çekilse, Dünya 2 yıl kendine gelemez. Bu da dipnot olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 off neler olmuş burda ban man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahaha çokbilmişler kervanına gitti, onuncu nikle geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 md6 olarak gelicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 3des niki ile geleceğini tahmin ediyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 okudum baştan sona. md5 haklı baya bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sdfsdfsdf lcd kafası hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Biz siteye giremiyoruz, millet 5 sayfa tartışmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar