Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google art project

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Bu bir. Az önce gecirdigin rage krizi icin buldum eskilerinden.
md5 said:

Sanal hayatı çözemeyen insanlar rage olmaya devam edecek

Marveloth said:

Ülkenin kültür katsayisi artar diye erisim engellenmis.
Halk birsey ögrenmesin yeterki.

Ben böyle demisim

md5 said:

Yok birisi demiş ki site açık olsaydı halkımız kültürlenirdi falan. Kültürlencek adam bu projeyi beklemez çoktan kültürlenirdi diyorum sadece. Açık Kapalı olması farketmez bu yüzden

Bu da senin attigin post. Bana dedigini söylemissin iste. Konu 2 sayfa sapinca hatirlamakta zorluk mu yasiyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ilk olarak adama gay diye imalar yapıp durma poh yoluna banlanırsın:P

ikincisi savunduğun görüş bir saldırı; "çok mu lazımdı görmek isteyen şimdiye görürdü o resimleri" gibisinden bi fikri savunuyosun tabi ki laflar hazırlayacağız.

Nası saldırı o öyle ? Birisi yazmış kültürlencektik kültürlenemiycez. ben de demişimki kültürlenmek isteyen şimdiye kadar kültürlenirdi. böyle saldırımı olur

@marveloth

hacım yazanın kim olduğuna bakmıyorum farkındaysan yazılarda da birisi şöyle demiş birisi böyle demiş demişim o kişinin sen olduğunu falan bilmiyorum görmüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

@md5 senden başka senin fikrini savunan yok ya. Mutlak doğru değil de söylediğin şeyin şu devirde tutulacak bi tarafı yok. Ben siteyi de çok beğendim ayrıca, belli ki abuk subuk formatlarda, düşük çözünürlükte ayrı sitelerde bakmak yerine tek bi yerde, standartlara oturtulmuş bi siteyi gezmek daha zevkli geliyo insanlara.

Kaldı ki varlığından haberimizin olmadığı müzeler de var, onları da ayrıca buradan görebilicez. Ben şimdiye kadar gezdiğim bir iki müze sitesinden hiç memnun değildim. Bunun formatını sevdim.
Sosyal ağlarda paylaş

AHAH ne komiksiniz ya.

Bende google açıldığında bunları dedim. Ulan dedim, arayacak adam açar ansiklopediyi arar. Google gibi siteler açıldıkça halkın bilgiye ulaşımı hızlanır ve cahillik artar dedim dinlemediler. Ayrıca altavista var dedim. Sanki internetteki ilk arama motoru google gibi davranıyorsunuz dedim kimse beni dinlemedi..

Kimse senide dinlemiyor md5.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...