Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google art project

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

bilgiye ulaşım kolaylığı azaldıkça toplum da o kadar cahil olur. iki kere iki dört. bugün google art'a ulaşılamaz, yarın başka bir şeye.
insan salt etken bilinçli bir varlık olmadığı için "kültürlenmek isteyen kültürlenir" demek de saçma. empoze edilecek, erişim kolaylığı sağlanacak ki insan kültürlensin. uzun bi konu ve siyasi uzantıları da var ama kısacası ağır saçmalıyosun md5
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

bilgiye ulaşım kolaylığı azaldıkça toplum da o kadar cahil olur. iki kere iki dört. bugün google art'a ulaşılamaz, yarın başka bir şeye.
insan salt etken bilinçli bir varlık olmadığı için "kültürlenmek isteyen kültürlenir" demek de saçma. empoze edilecek, erişim kolaylığı sağlanacak ki insan kültürlensin. uzun bi konu ve siyasi uzantıları da var ama kısacası ağır saçmalıyosun md5

Bir kere siz googlesız yapamıyorsanız o sizin suçunuz. Daha zibilyon tane arama moturu var. Zaten bunu bilmeyen adam da google da pek birşey aramaz hotmail milliyet dışında. google art'ı falan geçtim. Bilgiye ulaşmak kolay ama siz bilginin tek kaynağının google olduğunu düşünürseniz işimiz var.

Tamam iyi güzel birşey yapmışlar ben de beğendim ulaşma imkanım olursa bir bakar gözatarım ama ulaşamıyorsam da eğer çok meraklıysam müzenin içinde ne var diye "arama motorlarına" yazarım çıkan sonuçlarlan kendimi bilgilendiririm.

Kısacası ağır saçmalıyorsun moncici herzamanki gibi
Sosyal ağlarda paylaş

md5 said:

bazen merak ediyorum anlamamak için ne kadar kastığınızı. Ben kültürlenmek isteyen adam gider müze gezer demiyorum. Açar googleı girer görmek istediği şeyi görür

bu kadar laf ebesi de olunmaz yani, gayet anlıyosun ne demek istediğimizi. ayrıca yarın google engellense "bu kadar merak eden gogıl engellendi diye bırakmaz, azimle arar bulur" diyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

md5 said:

Bir kere siz googlesız yapamıyorsanız o sizin suçunuz. Daha zibilyon tane arama moturu var. Zaten bunu bilmeyen adam da google da pek birşey aramaz hotmail milliyet dışında. google art'ı falan geçtim. Bilgiye ulaşmak kolay ama siz bilginin tek kaynağının google olduğunu düşünürseniz işimiz var.

Tamam iyi güzel birşey yapmışlar ben de beğendim ulaşma imkanım olursa bir bakar gözatarım ama ulaşamıyorsam da eğer çok meraklıysam müzenin içinde ne var diye "arama motorlarına" yazarım çıkan sonuçlarlan kendimi bilgilendiririm.

Kısacası ağır saçmalıyorsun moncici herzamanki gibi

of bunu yeni gördüm beah

ben çok elitim o yüzden sadece google kullanmıyorum, mesela altavista kullanıyorum sırf daha zor sonuç bulayım heyecanlı olsun, bilgiye ulaşırken bi çaba gistereyim kıymeti olsun diyeh!!!

utanmasan iyi ki bloklamışlar diyeceksin, bu kafa yapısıyla "yutuba erişemeyen zaten girmesin yasağın hiç önemi yok" diyenlerdensin herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Elit elit diye kıvrandın durdun be usta. Elit olan sizlersiniz diyorum anlamıyosun. Hadi müzeler ilk defa internete taşınmış gibi davranın biraz daha. Konuyu alakasız yerlere çekin. Kültürsüz kaldığımızdan bahsedin kurtarıcımızın Google olduğundan bahsedin.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sistem çok güzel. van gogh müzesini gezdim. sıkıldım sokağa çıktım paulus potter caddesini geziyorum. tabi gerçekte gezmek gibi olmaz yani ama amsterdam'da zaten müzeler pahalı, city pass de ucuz değil. interrail'de falan parasız kalanlar kapısına kadar gidip laptoptan içeriye bakabilirler :D
Sosyal ağlarda paylaş

@goldbaren ah be usta. benden elit falan olmaz elit olmak isteyen de yok. elitlik sizde mevcut bende değil. her düşüncenizin mutlak doğru olduğunu, başkalarının düşüncesinin her zaman her koşulda salakça ve aptalca olduğu düşüncesindesiniz. neyse be hacım sen öyle ben böyle yaşayıp gidiyoruz.

@marveloth anlamadım ki senin bana karşı hislerin falan mı var. herşeyi kendi üstüne alınmayı ne çok seviyosun öyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...